Az LG máris lemásolta az iPhone SE típusjelzését

Hardver Hírek   |   2016.04.06 - 08:49   |   Írta: L Ferenc   |   5292
06. ápr Az LG máris lemásolta az iPhone SE típusjelzését

Az Apple legújabb okostelefonjának típusjelölése nagyon megtetszett az LG-nek.

Az Apple két hete mutatta be az iPhone 5s méretkategóriájában rajtvonalhoz álló, de iPhone 6s tudású vadonatúj iPhone SE-t, mely a múlt héten jelent meg a nemzetközi kereskedelmi forgalomban. Az ezen a héten hazánkba is hivatalosan megérkező iPhone SE a jelek szerint alaposan felkeltette a riválisok érdeklődését, ugyanis a vállalat egyik riválisa máris lecsapott az SE típusjelzésre.

Történt ugyanis, hogy az LG a saját hazájában máris levédette a G5 SE elnevezést, és villámgyorsan el is készítette a G5 SE logót. Több mint valószínű, hogy az LG a G5 SE "személyében" az Apple iPhone SE mintájára egy kompakt kialakítású, de a belsőségeit tekintve abszolút high-end kategóriás androidos okostelefont fog piacra dobni, mely a február végén bejelentett LG G5 kisebb méretű kiadása lesz. A hivatalos bejelentés időpontja, illetve a várható ár egyelőre ismeretlen.

Sokan talán még nincsenek tisztában azzal, hogy az iPhone SE típusjelzésben szereplő "SE" betűpár pontosan mit jelent. Second Edition? Super Encrypted? Smaller Experience? Still Expensive? Spares & Extras? Nos, ezek közül egyik tipp sem nyert! Phil Schiller, a gyártó marketingvezetője nem sokkal a készülék bejelentését követően elárulta, hogy az SE egész pontosan az angol Special Edition szavak rövidítéséből eredeztethető. Azt egyelőre nem tudni, hogy az LG által használt hasonló típusjelzés pontosan minek a rövidítése.




Kommentek megjelenítése