Az üveg uralhatja a vadonatúj iPhone 8-at

Almás Pletykák   |   2017.01.11 - 08:45   |   Írta: L Ferenc   |   6033
11. jan Az üveg uralhatja a vadonatúj iPhone 8-at

A legfrissebb pletykák szerint az idei új almás mobil elöl és hátul is üveget vonultat majd fel.

Az iPhone idén ünnepli tizedik születésnapját, így komoly várakozások előzik meg a 2017-ben érkező jubileumi almás mobilok érkezését. A várhatóan iPhone 8 néven debütáló, több méretben készülő újdonság részletes specifikációt egyelőre sűrű homály fedi, mostanság viszont egyre többet pletykálnak arról, hogy milyen lesz az új készülék külcsínje.

Iparági források szerint a következő generációs iPhone hátoldalán már nem alumínium-, hanem üvegborítás kap helyet. Magyarul az új készüléknek mind az előlapját, mind pedig a hátlapját üveg fogja borítani, mely rétegeket egy rendkívül erős rozsdamentes acél keret tart majd össze. Ezzel a megoldással állítólag sokkal masszívabb kivitelű lehet az új iPhone, ráadásul a gyártási költsége is csökkenhet. 

Az üveg által uralt új iPhone-nal kapcsolatos új pletyka valószínűleg valós alapokra építkezhet, ugyanis más iparági források már tavaly április óta hasonló információkat szivárogtattak ki a témával kapcsolatban. Az üveg hátlap egyébként megnyithatja az utat a sokak által régóta várva várt vezeték nélküli tölthetőség irányába, ezenkívül pedig arról is régóta pletykálnak, hogy az Apple idén a kijelzőbe integrálja a Home gombot és a Touch ID szenzort. Ha minden igaz, az iPhone 8 rendkívül vékony kijelzőkávákkal fog rendelkezni, és a csúcsváltozata állítólag ívelt kijelzőt virít majd.

Kapcsolódó cikkek:
Dupla SIM-es lehet az új iPhone 8
Vezeték nélkül lesz tölthető az iPhone 8?
10-féle iPhone 8 prototípust tesztelnek



Kommentek megjelenítése