Hajszálnyival vastagodik az iPhone 7

Almás Pletykák   |   2016.05.30 - 08:39   |   Írta: L Ferenc   |   5847
30. máj Hajszálnyival vastagodik az iPhone 7

Az idei új almás mobil az eldőjénél ugyan vastagabb lesz, de csak minimális mértékben.

Hozzászokhattunk már ahhoz, hogy az elmúlt hetekben-hónapokban nem telik el nap a nélkül, hogy ne röppenne fel valamilyen pletyka az újgenerációs iPhone-ok kapcsán. Nincs ez másképp most sem, ugyanis kiszivárgott a világhálóra egy állítólagosan megbízható eredetű dokumentum, melyből az iPhone 7 testvérpár konkrét méreteit lehet kiolvasni. 

A dokumentum szerint a várhatóan valamikor idén ősszel debütáló iPhone 7 vastagsága egész pontosan 7,2 milliméter lesz, vagyis a sokak által várva várt újdonság 0,1 milliméterrel vastagítja majd meg jobban a zsebünket, mint a jelenleg forgalomban lévő, 7,1 milliméter vastag iPhone 6s. Ezzel szemben az iPhone 7 Plus pontosan ugyanolyan vastag marad, mint elődje, a 7,3 milliméteres iPhone 6s Plus. Az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus felülete 138,3x67,1, illetve 158,2x77,9 milliméteres, vagyis e tekintetben semmilyen változásra sem számíthatunk. 

A kiszivárgott anyagból ezenkívül az is kiderül, hogy míg az iPhone 7-ben egy hagyományos szimpla hátsókamera landol, addig az iPhone 7 Plusban egy duplakamerás megoldás kap helyet. 

Kapcsolódó cikkek: 

Így nézett volna ki 1984-ben az iPhone – képek

„Kiszivárgott” néhány fontos infó az iPhone 7 Pro-ról

Különleges iPhone 7, direkt profi fotósoknak

Letisztultabb az iPhone 7 külseje


Kommentek megjelenítése