Mégis nagyobb akku kerülhet az iPhone 7-be?

Almás Pletykák   |   2016.05.02 - 19:23   |   Írta: Pausch Rita   |   2189
02. máj Mégis nagyobb akku kerülhet az iPhone 7-be?

A Cult of Mac szerint újabb kiszivárogtatás történt, ezúttal az iPhone 7 akkumulátoráról.

A forrás szerint a legújabb képek Ázsiában, az Apple valamelyik beszállítójánál készültek. Amennyiben a tartalmuk igaz, Cupertinóban annyira nem fognak örülni. Az almás cég mindig nagyon igyekszik megőrizni az új készülékei paramétereit, akár a bemutató előtti utolsó pillanatig, de ez úgy tűnik, évről évre nehezebben megy.

Ma reggel a kínai Weibon tettek közzé képeket, amik elvileg az új iPhone akkumulátoráról készültek.

Ezek alapján az iPhone 7-be 7,04 Wh-s akku érkezne. (Az iPhone 6s-ben 6,61 Wh-s van). Az iPhone 7 Plus-nál szintén lehet számítani egy kicsit nagyobb kapacitásra, mint az iPhone 6s Plus-ban van.

Ez akár jó pár órával kitolhatná az üzemidőt a korábbi modellekhez képest. Bár a mAh-t nem jelölik a képeken, a forrás állítása szerint az iPhone 7 esetében 1735 mAh, az iPhone 7 Plus-nál 2810 mAh lesz a töltéstároló képessége. (Az iPhone 6s-nél ez 1715 mAh, az iPhone 6s Plus-nál 2750 mAh.)

Ahogy feljebb is feltételesen írtuk, még ha mindez igaz is, akkor bár jelenthetne hosszabb üzemidőt, de ez közel sem biztos. Méghozzá azért nem, mert nagyon függ attól, hogy milyen energiaigényű egyéb alkatrészek kerülnek a készülékbe.

Noha a képek forrása bizonytalannak mondható, az azonban biztos, hogy már korábbi kiszivárogtatások alkalmával is felbukkantak később beigazolódó információk a Weibon.

Forrás: Cult of Mac
Kép forrása: Picjumbo 

Kapcsolódó cikk:
Ezért nem fog soha az iPhone akkumulátora egy napnál többet bírni
Képek az állítólagos iPhone 7-ről?



Kommentek megjelenítése