20. ápr Az iPhone-osok imádják a Meki alkalmazást

Az iPhone-osok imádják a Meki alkalmazást

Alkalmazások & Játékok           2017.04.20 - 13:00           Írta: L Ferenc           1430

A myMeki villámgyorsan az egyik legnépszerűbb iOS alkalmazás lett hazánkban.

A McDonald’s január elején indította el helyi fejlesztésű digitális kupongyűjtő alkalmazását, a myMeki appot, melyet alig három hónap alatt több, mint 230 ezren töltöttek le. Március végére a MyMeki az iPhone-használók 25 leggyakrabban használt alkalmazása közé is bekerült. Februárban az étteremlánc jól ismert papírszelvényes ajánlataival bővült az alkalmazás, ezzel azok is kézre álló megoldást kaptak, akik nem akarnak a pénztárcában vagy farzsebben felejtett, elrongyolódott kuponokkal bajlódni. A myMeki-vel a vendégek nyomon követhetik a McDonald’s összes magyarországi étteremében elérhető ajánlatát, egyszerűen, kényelmesen gyűjthetnek kuponokat, sőt családjukkal, barátaikkal is bármikor megoszthatják őket. 

A myMeki alkalmazás év eleji bevezetése a McDonald’s első lépése volt ahhoz, hogy hosszú távú, digitális alapú lojalitásprogramját megalapozza. A vállalat arra készül, hogy a myMeki funkcióinak sorozatos bővítése és fejlesztése révén 2018-ra a vendégélményt új szintre emelő digitális platformot hozzon létre. Az appban néhány hónapon belül megjelenik a Kedvencek funkció, amellyel a felhasználók a számukra legérdekesebb ajánlatokat külön "zsebbe" csoportosíthatják, ezzel egyidejűleg lehetőség lesz egyedi kuponok gyűjtésére is. A vendégeket személyre szabott ajánlatokkal megszólító funkció a jövő év elejére várható. 

A myMeki alkalmazás egy egyszerű regisztrációt követően pillanatok alatt ingyenesen letölthető az iOS-es és androidos tartalomboltokból valamint a McDonald’s oldaláról is elérhető.

Kapcsolódó cikkek:
Akár 200 000 app válhat elavulttá az iOS 11 miatt 
Clips az Apple új videós alkalmazása
Kötelező alkalmazás, ha iPhone 6s-ed van!


Hozzászólások

Több Apple hír
30. ápr

Meghosszabbított garanciát kapott az Apple Watch

Apple hírek

Három évre hosszabbítja az Apple a felpúposodott akkumulátorú első generációs Apple Watch garanciájának idejét.

Bővebben

29. ápr

Gyönyörű és talán az eddigi leghitelesebb iPhone 8 koncepció [Videó]

Almás pletykák

Mindjárt vége áprilisnak is, öt hónapunk van még a következő iPhone generációig. Hosszú öt hónapnak nézünk elébe.

Bővebben