Cody Cross・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.04.10 - 08:59   |   Írta: Ca$h   |   5227
10. ápr Cody Cross・Ismerkedő

Úgy gondolod jó az angolod?

Akkor már csak némi alapműveltség hiányzik és ez a játék biztosan a kedvenceid között fog szerepelni. Cody Cross egy kis marslakó akinek leghőbb vágya megfejteni az univerzum legnagyobb titkait. Ehhez nincs is másra szüksége mint egy kis keresztrejtvényre.

Ha nem is a szó hagyományos értelmében véve, hiszen a szavak nem keresztben lesznek hanem szépen párhuzamosan egymás alatt jön egyik a másik után. Csupán a végső megfejtés lesz keresztben, a megoldás ami Codyt a legjobban érdekli. Eleinte kifejezetten nehéz dolgunk lesz hiszen idegen nyelven rejtvényt fejteni bizony nem könnyű dolog. De ha véletlenül van egy olyan kérdés amire rögtön tudjuk a választ, akkor a sikeres megfejtés után kapni fogunk egy csomó betüt a többihez is. Minél több lesz a helyes válasz annál könnyebb lesz a dolgunk.

Abban az esetben ha teljesen elakadtunk a bal alsó sarokban lévő kis méhecske-szerű lény segíteni tud nekünk megmutatni egy-egy betüt. De csak akkor ha rendelkezünk hozzá való tokennel. Ebből eleinte lesz bőven, illetve kapni is fogunk ajándékba ha pl. bejelentkezünk a facebook profilunkkal. Ha viszont elfogy akkor bizony bele kell nyúlni a pénztárcába nem is kicsit. 4.99-ért ugyanis csak 56 tokent kapunk.

A Cody Cross egy kellemes kis értelmiségi játék, remek nyelvgyakorlás annak akinek esetlegesen erre nincsen lehetősége, de úgy gondolom hogy miután kifogytunk a tokenekből – hogy ez mikor jön el személyenként változó lehet – nem fogunk tovább foglalkozni vele, egy próbát viszont mindenképpen megér.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése