Charming Keep・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.03.14 - 09:38   |   Írta: Ca$h   |   2229
14. márc Charming Keep・Ismerkedő

Hős hercegnek lenni kemény meló!

Mindig akad egy hercegnő, akit meg kell menteni, de ha beüt a krach akkor a herceget vajon ki menti meg? Erre az alapelvre alakult társaságunk az Elbűvölő Kastély Bt., melynek célja, hogy elég aranyat összeszedjen ahhoz, hogy a hetente több száz bajbakerült herceget legyen, aki megmenti.

Gondolom sejtitek, hogy ennyi pénzt megkeresni nem könnyű dolog. Szükség lesz segítőkre bőven, illetve nem kevés támogatásra és némi varázslatra is természetesen. Ahogy megkapjuk első kastélyunkat rögtön bele is vetjük magunkat a klikker játékok varázslatos világába. A Charming Keep nem nagyon változtatott a jól megszokott recepten, pár minimális apróságtól eltekintve pontosan olyan, mint mondjuk egyik nagy elődje a Doomsday clicker.

Egyik szintet építjük a másik után, boltokat nyitunk, beszedjük a pénzt, majd segítőt bérlünk, aki ezt megteszi helyettünk, közben újabb szintet nyitunk, a vár lábánál mészároljuk a felesleges kis kártevőket, akik szerencsére pénzeszsákot hagynak maguk után. Folyamatosan fejlesztünk, szinteket lépünk és ez így megy egészen addig, amíg a kastély legfelső szintjére nem érve, meg tudunk végre menteni pár herceget. Ha ez sikerült, akkor megtehetjük, hogy egy újabb kastélyt nyitunk és kezdünk mindent elölről, de ezúttal már kezdő bónuszokkal fogunk indulni az előző kastyély(ok)nak köszönhetően.

A Charming Keep, ahogyan azt már írtam nem akart nagyon forradalmi ötletekkel előállni, de azért pár kedves újdonságot kitaláltak az egyszeri júzernek. A hangulata, grafikája és az egész atmoszféra viszont olyan kedves és magával ragadó, hogy kár lenne kihagyni!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése