Symmetria・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.01.20 - 14:37   |   Írta: Ca$h   |   2302
20. jan Symmetria・Ismerkedő

A szimmetria fontos, a szimmetria jó dolog, főleg a kedvenc napunkon!

A Symmetria egy két fős, független kis fejlesztőcsapatnak a szerelemgyermeke. Nem szabad lebecsülnünk a kicsiket, örülni kell annak, ha valaki valami újat próbál kitalálni, és támogatni kell a kreativitást, amíg világ a világ. Hát, mi megtettük és nem bántuk meg.

A Symmetria, egy nagyon kedves kis játék, stílusát tekintve leginkább logikainak nevezném. A grafika és a hangok minimál dizájnt tükröznek, de pont annyi van jelen a játékban, amennyire szükség van. Elegáns, kedves és nagyon kellemes élmény vele játszani.

A cél az lenne – ahogyan az a címéből sejthető –, hogy a képernyő egyik oldalán lévő négyzeteket a képernyő másik oldalával szimmetrikusan megszerkesszük. A tengely ugye középen van, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy bőszen számolva eltaláljuk mi lenne a pontos tükörképe a másik oldalnak. Ez ugye, első körben nagyon egyszerű lesz, de aztán csodaszépen meg fogják nekünk cifrázni a dolgokat. Néhol megváltozik a tengely, lesznek különböző színek is stb. Vicces, hogy az ember agya milyen könnyen bele tud fáradni az ilyen feladatok sokaságába, ami egyébként részben az IQ tesztben is megtalálható, ha esetleg valaki még nem találkozott volna vele.

A Symmetria egy nagyon kellemes kis játék, néha kedvesen meg szokta kérdezni, hogy nem akarjuk-e megvenni a teljes változatot, több pálya és reklámmentesség fejében. Mindenki döntse el maga hogy megéri-e neki, szerintem érdemes belefektetni némi pénzt.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése