A Pokémon GO 74 napig volt csúcstartó az amerikai App Store-ban

Alkalmazások - Játékok   |   2016.09.22 - 22:25   |   Írta: Pausch Rita   |   2688
22. szept A Pokémon GO 74 napig volt csúcstartó az amerikai App Store-ban

Több mint 2 hónap a toplista élén összesítettben még mindig csak a harmadik helyre elég…

Az Egyesült Államokban a legnagyobb bevételt hozó játékok toplistájának tetején 74 napig csücsülő világszenzációt végül, a nálunk is tesztelt, Clash Royale taszította le trónjáról egy jól sikerült frissítés után.

A Sensor Tower a Pokémon GO teljesítményét összehasonlította a többi sikeres játék toplistán eltöltött idejével és úgy tűnik a Supercell méltán lehet büszke, mert a trónfosztó is az ő termékük és az összesített listán a toplista élén összesen 347 napot töltött Clash of Clans, vagyis a trónbitorló is. Nem meglepő módon a Candy Crash Saga második összesítettben, 109 nappal.

„Viszont a Pokémon GO 42 egymást követő nappal többet töltött a lista élén, mint az őt végül mélybe taszító Clash Royale, és majdnem kétszer annyit, mint az összesített lista 10. helyén végző The Simpsons: Tapped Out.

Az összesített listán egyébként nem csak játékok vannak, hanem például ott csücsül a Spotify is. Ráadásul az adatok az Egyesült Államok értékeit tükrözik. Bizonyos helyeken, mint például Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, Belgiumban, Dániában, Luxemburgban, Lengyelországban, Portugáliában és Thaiföldön továbbra is listavezető a Pokémon GO. Ráadásul a játék az Egyesült Államokban a Google Play-en továbbra is a toplista élén áll!

A csökkenő érdeklődés ellenére a Niantic és a The Pokémon Company továbbra is fejleszti és újdonságokkal frissíti a játékot és hamarosan érkezik az Apple Watch verzió is.

Kapcsolódó cikk:
Clash of Clans・Tesztlabor
Clash Royale・Tesztlabor
Sorra dönti a rekordokat a Pokémon GO



Kommentek megjelenítése