Perfect Fit・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.08.29 - 18:19   |   Írta: Ca$h   |   1908
29. aug Perfect Fit・Ismerkedő

A Perfect Fitről bizony sok minden eszébe juthat az egyszeri perverz gémernek… De, hogy EZ nem, az is biztos!

Inkább nem is sorolnám föl, hogy a Perfect Fitről, mint olyanról, milyen dolgok jutnak rögtön az eszembe. Tény viszont, hogy mind a perfect, mind pedig a fit olyan szavak, amik abszolúte pozitív gondolatokat ébresztenek az emberben. Talán ez az egyetlen olyan dolog ebben a „játékban”, amit jól csináltak a készítők.

Na jó, ne legyünk ennyire kegyetlenek, hiszen az a szerencsétlen, csóró, lúzer zenész, akit felkértek egy doboz sörért arra, hogy ugyan dobjon már össze pár akkordot erre a remek játékra, bizony ugyancsak szép munkát végzett. A játék alatt duruzsoló muzsika meglepően jól sikerült, de hogy sosem fog megjelenni a zenész portfóliójában, az is biztos, és sajnos eme sötét folt a karrierjében bizony nem neki köszönhető.

A Perfect Fit stílusa szerint egy logikai játék akar lenni, abból is a végtelenül egyszerű, primitív fajta. Az alapötlet nem is lenne olyan rossz, miszerint adott időre helyezzük középre a négy égtájban lévő tetris alakzatokat úgy, hogy azok mindig ütközésig az ellenkező irányba haladnak, faltól falig persze. Tehát, tulajdonképpen sakkozók előnyben lesznek, hiszen mindig négy lépéssel előre kell gondolkodni, használni is kell az agyunkat rendesen. Bár gondolkodni olyan nagyon nem tudunk, mert pontosan annyi időnk lesz az első feladathoz – kb. rugdalózós kisbaba is meg tudja oldani – mint az ezredikhez, amihez zseninek kellene lenni. Abban viszont senki se reménykedjen, hogy a játék csak úgy ingyen és bérmentve elmenti a progressünket, hiszen akár, ha egyet is hibázunk, kezdődhet minden elölről. 

Ha akarunk, pénzt is tudunk gyűjteni vagy a játékon belül, vagy videók nézegetésével. Igaz, a reklámokat ki tudjuk váltani némi ráköltéssel, de ha ezt megtesszük, hogyan leszünk képesek extra lét keresni? Jó kérdés, inkább ne menjünk bele! A Perfect Fit az a fajta cucc, amiről felesleges több szót ejteni, akinek tetszeni fog, attól elnézést is kérnék így előre, mindenki másnak melegen NEM ajánlom!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése