Már a következő utáni Apple okosóráról pletykálnak

Almás Pletykák   |   2021.06.15 - 09:30   |   Írta: L Ferenc   |   952
15. jún Már a következő utáni Apple okosóráról pletykálnak

Érkezőben az almás logós gyártó minden korábbinál nagyobb tudású viselhető kütyüi.

Az Apple 2015 tavaszán rukkolt elő első okosórájával, a nemes egyszerűséggel Apple Watch névre keresztelt készülékkel, melynek utódmodelljei azóta évente tűntek fel a színen. A vállalat legutóbb tavaly szeptemberben jött ki új okosórával, ekkor debütált a Series 6, melynek menetrendszerűen idén érkezik az utódja.

A várakozások szerint valamikor idén ősszel leleplezendő Apple Watch Series 7 egyik legfontosabb újdonságának a minden korábbinál vékonyabb kijelzőkáva ígérkezik. Jól értesült források szerint optimalizálták a gyártási folyamatot, melynek eredményeképp az új okosóra kijelzőjében vékonyabb az üveglap és az érintésérzékeny panel közötti légrés. Ugyancsak újdonság lehet a továbbfejlesztett UWB (Ultra-Wideband) csatlakoztathatóság.

És a fejlesztések ezt követően sem lassulnak, legalábbis erre enged következtetni, hogy miközben egyelőre még a Series 7 is csak ígéret, addig már javában a következő generációról is pletykálnak. A valamikor 2022-ben debütáló Series 8 az előzetes híradások szerint többek közt vérnyomás-mérővel, vércukorszint-mérővel, alkoholszint-mérővel, illetve egy különleges testhőmérséklet-mérővel is fel lesz vértezve. 

A cukorbetegek számára nagy könnyebbséget hozhat a vércukorszintmérés, mely az ujj megszúrása nélküli módon állapítja majd meg a vér aktuális cukorszintjét. 

2022-ben egyébként várhatóan nemcsak a Series 8 lát majd napvilágot, hanem érkezni fog a felfrissített SE változat is, valamint jó esély van egy teljesen új ütésálló sportverzió leleplezésére is. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése