Érkezne a Dark Mode a következő iOS bétában?

Almás Pletykák   |   2016.12.31 - 17:00   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   9152
31. dec Érkezne a Dark Mode a következő iOS bétában?

Sonny Dickson épp a héten jelentkezett az állítólagos Jet White iPhone 7 házakkal, ezúttal pedig új információkat közölt velünk az iOS 10.3-ról.

A híres kiszivárogtató már egy párszor bizonyította megbízhatóságát, hiszen már augusztusban megmutatta nekünk, hogyan fog kinézni az iPhone 7 és 7 Plus. (Igaza lett!) 

Ezúttal legutóbbi Twitter bejegyzésében arra hívja fel figyelmünket, hogy az Apple január 10-ére időzítette a legújabb bétaprogram kezdetét, ami egy várva várt újdonságot hozhat. Ez lenne a Dark Mode nevezetű funkció, amit a cég úgynevezett „Theatre” üzemmódra keresztelne. Csak remélni tudom, hogy magyarul valami frappánsabb nevet kap majd!

Elmondása szerint a funkció egy pop-corn formájú ikonnal lesz aktiválható a Vezérlőközpontban. Kissé érdekes elgondolás, mert egyelőre nehezen elképzelhető, hogy el fog férni még egy gomb a panelen. Még a 7 Plusokon simán, de például egy iPhone 5-ön érdekes művelet lesz oda besuvasztani.

Dickson ezen kívül azt is elárulta, hogy az iOS 10.3 kódneve „Erie”.

 

 

 

Már az iOS 10 végleges verziójánál is többen hiányolták a Dark Mode-ot. Lehet, hogy végre megtörik az a bizonyos jég? Azért azt se felejtsük el, hogy a MacOS Sierrában, a tvOS 10-ben és már a WWDC alkalmazásban is van egy Dark Mode-hoz hasonló funkció, akkor miért pont az iOS maradna ki ebből a buliból? Én már bevéstem a naptárba a január 10-i eseményt. 

Forrás: 9to5mac.com

Kapcsolódó cikk:
„Ez lenne a Jet White iPhone 7?”  
Nem fogod elhinni, de ez bizony egy működő iPhone 7 Plus
Elejét venné az Apple az iPhone 6-al kapcsolatos kínai szivárogtatásoknak

 


Kommentek megjelenítése