Face ID hiba javítása a We Love Apple szervizben!

Tippek és trükkök   |   2021.02.12 - 10:26   |   Írta: H.A   |   2952
12. feb Face ID hiba javítása a We Love Apple szervizben!

Az Apple 2017-ben az iPhone X-nél vezette be a Face ID-t, ami azóta is töretlen sikernek örvend, bár ebben a COVID miatti, maszkos időszakban azért picit problémásabb a használata.

A Face ID nem csak “egy” kamera, rendelkezik infravörös fényvetővel, pontprojektorral, illetve persze ott van maga a fejlett kamera rendszer is. Ezek sajnos az idő múlásával meghibásodhatnak, és lényegében amennyire bonyolult ez a technológia, olyannyira könnyen el is romlik.

 

 

Ahogy persze öregednek ezek a készülékek, egyre többször fordul elő, hogy hibás lesz a Face ID, nem érzékel megfelelően, nem ismer fel minket. A Face ID bonyolultsága miatt az elmúlt években szinte alig volt javítható. A We Love Apple csapat 2020 végén elhatározta, hogy a rengeteg, javítása szoruló Face ID miatt speciális technológiákat és hardvert vásárol, valamint kiképzi a kollégákat a Face ID javítására. Ez mára már lényegében rutin művelet lett számukra, így bátran fordulhatunk hozzájuk, ha hibás a készülékünk.

A Face ID hiba javítása több komponensből áll, ami nyilván az adott hibától függ. A We Love Apple oldalán felvehetjük a kapcsolatot a specifikus munkatársukkal, valamint érdemes elolvasni az oldalukon található információkat a Face ID hiba javítással kapcsolatban.


Kommentek megjelenítése