iOS 9.3.1 vs iOS 9.3.2 [videó]

Tesztek   |   2016.05.17 - 20:23   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   4124
17. máj iOS 9.3.1 vs  iOS 9.3.2  [videó]

Mint azt már tudjuk tegnap este megjelent a legújabb iOS frissítés a 9.3.2.

Az ehhez hasonló kisebb frissítések mindig csak hibajavításokat és rendszer stabilizálásokat ígérnek. Mondanom se kell, hogy ez a helyzet most is. Mindannyian annak a reményébe frissítjük állandóan telefonjainkat, hogy gyorsabb és stabilabb lesz (na meg persze újdonságokat is remélünk). De mi a helyzet a mostani frissítéssel? Gyorsabb lett? Ha igen a saját készülékeink is gyorsabbak lehetnek tőle? Szerencsére nem kell a sötétben tapogatóznunk ugyanis az EverythingApplePro nevű YouTube felhasználó megmutatja nekünk a gyorsaságváltozás az összes iPhone-on! 

Az egyszerű megkülönböztetés érdekében azok az iPhone-ok, amelyek az iOS 9.3.2-őt futtatják, rózsaszín hátteret kaptak, míg az egyel régebbi szoftveresek kéket. Először a bekapcsolás teszt. Egy kivétellel (iPhone 5) mindegyik telefonon a 9.3.2 nyert. Ezután jön néhány alkalmazás teszt. Ez nem mutatott nagyobb eltérést, szinte mindegyik alkalmazás egyszerre töltött be mindkét szoftver alatt. Viszont a weboldalak betöltése a Safariban majdnem minden esetben a régebbi verzión volt a gyorsabb. Felettébb érdekes.

Ezen kívül a videó végén láthatunk egy Geekbench tesztet és egy internet Speedtest-et is. Itt a számok magukért beszélnek, de általában itt is az új szoftver győzedelmeskedik.

Ja, és persze most is felbukkan a videóban egy kiscsibe!

 

 


Kommentek megjelenítése