Nem, az iPhone 7 nem robban fel

Tech Hírek   |   2016.09.30 - 19:31   |   Írta: B.Balázs   |   20143
30. szept Nem, az iPhone 7 nem robban fel

Vagy mégis?

Úgy tűnik, a világ techóriásai nem bírnak magukkal, és tovább folytatják egymás utánzását. Habár a Samsung egyre népszerűbbé vált az elmúlt években, valljuk be őszintén, nem véleltenül perelte be őket az Apple oly sokszor. Biztos mindenki emlékszik még arra a néhány évvel ezelőtti, óriási botrányt kirobbantó könyvre, melyben a Samsung mérnökei kaptak segítséget ahhoz, hogyan is másolják le az iPhone-t egy az egyben. Természetesen Almás barátainkat sem kell félteni, hiszen rengeteg androidos funkció jelent meg az iOS-t használók számára is. Valamint valljuk be őszintén, talán soha nem lett volna az iPhone 4-nél nagyobb készülékünk, ha a konkurencia nem indul el ebbe az irányba. Szóval, a háború még mindig nem ért véget, viszont lehet most túl messzire mentek…

Az Apple lemásolta a Samsung legújabb, a Note 7-ben bemutatott funkcióját, és elkészítette saját robbanós készülékét. 

Természetesen csak viccelünk, de az alábbi képek megjelenésével ilyen hírek indultak útnak a minap. A “kroopthesnoop” névre hallgató Reddit felhasználó szerdán posztolta a felrobbant iPhone 7 Plus képeit. Míg a Samsung Note 7 probléma az töltés alatt álló akkumulátorokból ered, történetünk főszereplője meg sem várta, hogy a boldog tulajdonos kézbe vegye, és még a szállítás folyamán robbant fel a dobozban. Szóval, a gyár és a kézbesítési cím közötti úton érhette a csomagolást valamilyen fizikai behatás. Egyelőre sem az Apple-től, sem a szállítást végző UPS-től nem kaptunk arra vonatkozó információt, hogy mi történhetett a készülékkel.

A mai napon egy újabb Plus modell végezte fekete zsákban, bár ő nem robbant fel, csak az akkuja feszítette szét a házat. Ilyen esetek eddig is voltak, ezután is lesznek, de a Note 7 botrány után a legkevesebb, hogy minden hírből csináljunk óriási szenzációt. Nekem másfél évvel ezelőtt pont így végezte az akkori iPhone 6-osom. Szóval, Hölgyeim és Uraim, ne higgyetek a pletykáknak, az iPhone 7 – valószínűleg – nem robban fel úgy, mint a Samsung készülékei. Sokkal inkább úgy tűnik, hogy ezek egyedi esetek, nem pedig több készüléket is érintő jelenség. 

Forrás: BGR


Kommentek megjelenítése