Íme, az első boldog iPhone 7 vásárlók!

Tech Hírek   |   2016.09.16 - 06:00   |   Írta: Pausch Rita   |   13524
16. szept Íme, az első boldog iPhone 7 vásárlók!

3 napi sorban állás után tizenévesek lettek az első hivatalos iPhone 7 vásárlók.

A világon elsőként Ausztráliában nyílt meg az Apple üzletek ajtaja. A még nem is olyan régen Store néven emlegetett boltok előtt a sorok kígyóztak, a sajtó pedig nyüzsögve várta a nyitást, majd pedig a kiérkező első, boldog iPhone tulajdonosokat. A Mashable élő adást készített a Facebookra az eseményről.

Az Apple Sydney üzlet teljes személyzete tapssal és ujjongással köszöntötte a legelső vásárlókat, akik napok óta szobroztak az üzlet előtt, persze nem csak azért, hogy ebben a fogadtatásban részesüljenek. Nem egészen 10 perc elteltével ki is érkeztek az első, leggyorsabb és nyugodtan mondhatjuk, igazán türelmes vásárlók szerzeményeikkel a márkabolt elé, ahol boldogan lobogtatták a kezükben a legújabb iPhone-okat.

A négy srác, akik személyes vásárlással a világon elsőkként vették meg a telefonjukat, pontosan 3 napja várakoztak az üzlet előtt.

Korábban, még amikor a bolt előtt ücsörögtek, a Mashable riportere hármójukkal a csapatból már készített interjút, így tudták meg a nevüket is. A sor legelején a 17 éves Bishoy Behman, Marcus Bassoum (16) és Mazen Kourouche (18) dekkoltak.

Az a hír is az üzlet előtt érte őket és a többi várakozót is, hogy sem kozmoszfekete, sem pedig Plus készülékeket nem tudnak majd venni. Emiatt először csalódottak és mérgesek voltak, mikor azonban az egyik dolgozó a hír érkezése után az első 20 várakozót megörvendeztette fejenként egy 100 ausztrál dolláros Apple ajándékkártyával, rögtön jobb kedve lett azoknak a sorban állóknak, akiknek ebből jutott. (A többieknek annyira nem. Többen a környező kukákba dobálták kemping székeiket, sátraikat és dühödten távoztak a helyszínről.)

A fiúk közül a júniusi WWDC-n is résztvevő Kourouche örülhetett a legjobban, hiszen ő előrendelt Plus készülékét érkezett átvenni, míg barátai már nem voltak ilyen előrelátóak. Ők is Plus készülékre vágytak, de be kellett érniük sima hetessel.

Persze a vásárlás pillanatához érve a fiúkon már nem látszódott csalódottság, sőt nagyon is boldognak tűntek. Szerintük simán megérte a három napi várakozást, hogy elsőként juthattak kedvenc gyártójuk várva várt, legújabb telefonjához.

A sajtó előtt Bishoy ott helyben meg is ejtette az első hivatalos kicsomagolást. Még kicsit meg is csúszott a kezében a doboz. „Csodálatos”, „Mesés”, „Tökéletes” és hasonló jelzőkkel illeték a srácok új szerzeményeiket, amikből fejenként kettőt is lóbáltak a villogó vakuk kereszttüzében.

 


Kommentek megjelenítése