Íme, a luxus Apple Watch, az Edition!

Tech Hírek   |   2015.04.11 - 13:19   |   Írta: Pausch Rita   |   1355

Remélhető volt, hogy a 10 000 és 17 000 dollár közé árazott Apple Watch Edition okosórához azon felül, hogy prémium szintű kiszolgálás jár, maga a termék is luxus minden tekintetben.

edition2

A 9to5Mac közzétett egy forrást, valaki ugyanis lefényképezte, hogy milyen is az Edition testközelben. A külső prémium, kissé az ékszerek csomagolására emlékeztet. Az Editionnél olcsóbb, acél modellek jellemzően fehér dobozban kaptak helyet a nagyobb külső fehér csomagolásban. Ezzel szemben az Edition esetében, belül egy kék, bőr dobozka foglal helyet. A töltőt is másként helyezték el, ez az „olcsóbb” modellek esetében az órát tartalmazó doboz alatt található, itt viszont a doboz maga is funkcionálhat egy dokkolóként. A fő irányvonal az lehetett, hogy minden, ami impozáns helyet kaphatott a bőrdobozban, minden, ami kevésbé „csinos”, azt viszont elrejtették alatta.

A Watch Sport, jelenleg a legkedvezőbb árfekvésű modellnek számít, teljesen más, kerek csomagolásba kerül, mint az acél vagy az arany darabok.

A luxus darabokra egyébként akkora volt a kereslet, hogy már nem is júniusi, hanem júliusi szállítási határidőkről beszélnek. (Még szerencse, hogy a popcsillagoknak nem kell sorban állni ezekért. Ők már hordhatják a sajátjaikat.)

edition3

Az Edition forgalmazását egyelőre Ausztráliában, Kanadában, Kínában, Franciaországban, Németországban, Hong-Kongban, Japánban, Nagy-Britanniában és persze az USA-ban kezdődték meg. Leginkább a nagyvárosokban lesz kiállítva és megvásárolható, mint Párizs, London, Tokió, Los Angeles és Berlin.

Szintén szó van arról, hogy mivel a drágább darabok különlegesebb kezelést igényelnek, ezért egyfajta luxus-értékesítési szolgálatot hoz létre az Apple azon üzletei számára, ahol nincs állandó készleten ilyen cikk. A kiemelt szolgáltatás abból állna, hogy ha egy olyan Apple Store-ba sétál valaki, ahol eredetileg nem forgalmazzák az Editiont, akkor egy speciális Apple csapat azonnal a helyszínre indul és egy órán belül oda is érkezik, hogy a „különleges” ügyfél minden óhaját kielégíthessék Watch téren.  

edition4

Forrás: 9to5Mac, CultofMac
Képek forrása: darekbarquero


Kommentek megjelenítése