Főzz kávét iPhone-nal!

Tech Hírek   |   2014.11.16 - 14:14   |   Írta: Pausch Rita   |   1404

Akik emlékeznek korábbi, „5 ok, amiért utálják az iPhone tulajdonosokat” című cikkünkre, azok bizonyára széles, megértő mosollyal gondolnak majd arra, hogy miért is lehet bárki érdekelt az iPhone-nal történő kávéfőzésben.

bruvelo1

Igen, leginkább egy iPhone tulajdonos az, aki elég elvetemült izgalomba jönni az ötlettől, hogy a telefonját még kávéfőzésre is használatba vegye!

Mire is van szükség tehát ahhoz, hogy egy Alma rajongó hozzájusson napi betevő fekete színű, élénkítő italához a zsebében lapuló készülék jóvoltából? Egy megfelelő kávéfőzőre, pörkölt kávébabra és vízre leginkább. A legtöbben talán az elsőnek vannak leginkább híján.

bruvelo2

A BRUVELO azonban segíthet az ügyben. Mivel ez a kicsit futurisztikus kávéfőzés olyan sci-fisen hangzik, talán nem meglepő, hogy egy Kicktarter-en futó start-upról van szó. A TUAW-on akadtunk erre a gyöngyszemre és, mivel a kampányból már csak napok vannak hátra, így úgy gondoltuk mi is hozzájárulhatnánk, hogy egy ilyen almásan zseniális ötlet megkapja az esélyt a sikerre.

A BRUVELO tehát egy kávéfőző masina és egy alkalmazás. A menete pedig, hogy bárkiből csodálatos iBarista kerekedjen, a következő:

  1. A spéci kávéfőzőt csatlakoztatni kell a WiFi-hez. (Zene füleinknek!)
  2. Szükség lesz egy meglelő kávéreceptre az iPhone-ban. (A recept azt jelenti, hogy a csodás masinát elláthatjuk mindenféle finnyás ízlésünkhöz igazodó utasítással arra vonatkozóan, hogy a kávébabokat hogyan kezelje és miféle csodásan gőzölgő folyékony koffeint varázsoljon elénk belőle.)
  3. A receptet ráeresztjük a kávéfőzőre.
  4. A kávéfőző elkészíti a kávét.

bruvelo3

Mindezt egyetlen érintéssel. Hát nem csodálatos? Jó, jó persze kell a kávéfőzőn kívül kávébab és víz is. Az utóbbihoz viszont a masina egy kiváló minőségű szűrőt használ, úgyhogy a víztisztító vagy ásványvíz mániásoknak sincs mitől tartani, a folyékony ébredésüket nem árnyékolja be semmilyen csapvíz miatti aggodalom.

Szerintünk nincs jobb a frissen őrült kávé illatánál! Ezzel egyetlen kapszulás masinacsoda sem veheti fel a versenyt. Ráadásul maga a készülék is elég pofás minimalista, kocka jószág. Reméljük a kampányból hátralévő 5 napban sikerül teljesíteni a még hiányzó összeget.


Kommentek megjelenítése