Rakd össze a saját Apple Watch állványod!

Apple Hírek   |   2015.08.02 - 22:20   |   Írta: Pausch Rita   |   2871
02. aug Rakd össze a saját Apple Watch állványod!

A világ egyik legnépszerűbb játéka, most kifejezetten felnőtteknek. Ráadásul igazán hasznos is!

Bár a Lego alapvetően gyerekjáték, azért nem szokatlan az a jelenség sem, hogy az apukák, nagybácsik, keresztapák és egyáltalán bármilyen státuszú felnőtt férfiak is órákra belefeledkezzenek, amikor alkalmuk nyílik egy kis építésre.

Ezzel tisztában lehetett a SwitchEasy csapata is, amikor az az ötlet pattant ki a fejükből, hogy egy lego-kompatibilis Apple Watch állványt készítenek, Blocks néven.

A „játékszer” majdnem előállítható lenne az otthoni Lego készletből is, de sajnos azért vannak olyan elemek benne, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy egy valóban jól működő, stabil töltő-állomás készüljön a csöppet sem olcsó Almás okosórához.

Egy ilyen dokk megépítéséhez egy 92 darabos szettre van szükség és kb. fél óra szabadidőre, amíg a boldog tulajdonos összerakja. A darabok színeit a tervezők úgy állították össze, hogy mindegyik Sport verzió szíjával jól mutasson. Ebből persze az is kiderül, hogy ezt a játékot inkább ezen modellek gazdáinak szánták, mint a drágább, vagy akár a méregdrága Edition vásárolóinak.

A jó hír tehát, hogy nem kell most már az unkaöcsi ügyetlenségére kenni, ha bárkinek "legózni" támad kedve. A szett ára durván 20 dollár és az Amazonról könnyedén megrendelhető.  

Cikk és képek forrás: 9to5Mac    

 

 

Galéria képek


Kommentek megjelenítése