Jövő héten jönnek az új Mac-ek

Almás Pletykák   |   2016.10.19 - 08:34   |   Írta: L Ferenc   |   3294
19. okt Jövő héten jönnek az új Mac-ek

Az Apple október végén végre a számítógépeit is meg fogja újítani.

A Recode értesülései szerint az Apple október 27-én, vagyis jövő hét csütörtökön vadonatúj Mac modelleket fog leleplezni. A hírforrás azt sajnos nem említi, hogy a vállalat pontosan mely Mac készülékeit fogja felfrissíteni, az azonban nyílt titok, hogy a retinás MacBookot leszámítva lényegében a komplett termékskálára ráférne egy alapos vérfrissítés.

Egyes pletykák szerint a termékbemutató sajtórendezvény egyik főszereplője a régóta fejlesztgetett vadonatúj MacBook Pro lehet. Az új modell az előzetes információk szerint teljesen áttervezett, a korábbiaknál vékonyabb készülékházat vonultat fel, laposabb lesz a billentyűzete, a klaviatúra felső sorában lévő gombok szerepét egy OLED érintőpanel veszi át, ezenkívül pedig a Touch ID sem hiányozhat a fedélzetről. Több mint valószínű, hogy USB Type-A csatlakozó aljzat, HDMI-port és SD-kártya olvasó nem lesz a masinán, melyen USB Type-C csatiból viszont négyet is találunk majd, valamint USB 3.1 és Thunderbolt 3 támogatás is fogunk kapni.

Várhatóan ugyancsak a jövő héten érkezik majd egy USB Type-C és Thunderbolt kompatibilis 13 colos új MacBook Air, ezenkívül pedig kisebb-nagyobb frissítésekre iMac, Mac Pro és Mac mini fronton is számíthatunk. Az október 27-i eseményre nem San Franciscóban, hanem az Apple cupertinói központjában, vagy ahhoz közel kerül majd sor.

Forrás: applerider.com

Kapcsolódó cikkek:
Feltámadni látszik a MacBook
Extrém összegért kelt el az Apple ritkaság 
Hogyan készítsünk csengőhangot számítógép nélkül - Frissítve!



Kommentek megjelenítése