Dead Ahead: Warfare Z・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.03.31 - 19:30   |   Írta: Ca$h   |   1630
31. márc Dead Ahead: Warfare Z・Ismerkedő

Ha eljön a Zombi-apokalipszis nem sok választásod marad…

Legjobb, ha keresel valami erős, biztonságos járművet, illetve ha szerencsés vagy, körülveszed magad fegyverekkel és hozzád hasonló kőkemény túlélő arcokkal. A Dead Ahead: Warfare Z-ben főszereplőnk, a cowboy kalapos sudribunkó, déli csávó pontosan ezt tette.

Igaz, a hatalmas sárga iskolabusz, amit vezet, dugig van tömve túlélőkkel, de ők sajnos nem olyan tökösek mint mi, szükségük van valamire, ami felbátorítja őket. Sajnos, ahogyan haladunk előre a busszal, folyamatosan akadályokba, úttorlaszokba fogunk ütközni. Ezt valahogy el kell takarítani, míg a zombik folyamatosan csak jönnek. Embereink idővel maguk is összeszedik a bátorságukat, de ha rádobunk erre még pár üveg sört, akkor még jobban összeszedik magukat.

 

 

Célunk mindig az lesz, hogy a rendelkezésünkre álló, különböző típusú túlélők segítségével, ha lehet, minél hamarabb eltakarítsuk az utat, mindezt pedig úgy tegyük, hogy a busz ép maradjon (ennek függvénye lesz hány csillaggal teljesítünk egy-egy pályát). Ezt csak az ásós emberekkel fogjuk tudni megtenni, akik viszont szerszámukkal hadonászva nem igazán tudják megvédeni magukat. De szerencsére ott lesznek a redneck paraszt, sörétes puskás farmerek, akik a duplacsöves vadászpuskával osszák majd az észt, majd jönnek az exmelósok is akik csavarkulccsal a kezükben rontanak be a zombik közé. De vigyázat, ha valaki elesik, rövid időn belül visszatér mint zombi, és persze legtöbbször ezt a többi élő ember közelében teszik, mert annyi eszük már nincsen, hogy arrébb menjenek.

A Warfare Z-ről sokat lehetne még írni, lehet jobb lett volna a Tesztalborban kipróbálni, de ha már így alakult, csak annyit tudok még mondani róla, hogy piszok jó játék. Egyszerű grafika, dallamos muzsikák, nagyon élvezetes játékmenet, telepakolva rengeteg humorral és tartalommal. Jó játék na, mindenképpen próbáljátok ki!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése