My Hank・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.02.03 - 10:57   |   Írta: Ca$h   |   4028
03. feb My Hank・Ismerkedő

Ha péntek, akkor nyílik a csemegebolt.

Legalábbis már hosszú hónapok óta ez volt a tendencia. Itt megesküszöm mindenkinek, hogy ez bizony csak a véletlen műve. Szerencsére a dolog töretlen, nem lesz ez másképp ezen a héten sem. A My Hank is egy igazi kis csemege, az már egy másik kérdés, hogy kire milyen hatással lesz és kit hogyan fog majd meg.

A játék úgy indul, hogy kapunk egy mózeskosárban egy édes kis cumis kölyökkutyát, megetetjük, aztán azonnal kakilnia kell, majd lefektetjük aludni. Miután felkelt, adunk neki egy nevet, majd el is megyünk vele kirándulni, hogy kedvenc hobbijának élhessen egy kicsit, ami érdekes módon a fotózás. Az első szigetre érkezve látni fogunk különböző pontokat, ahova dolgokat lehet vásárolni. A középső tálkába vehetünk valami finomságot, a többi helyre pedig jobbnál jobb játékokat. Innentől fogva már csak várnunk kell.

Jópofa ötletnek tartom, hogy várakozás közben megtehetjük, hogy elmegyünk – más a fejlesztők által készített – játékokkal nyomulni, ha valami nincsen meg, azt letölthetjük természetesen. Így már jóval gyorsabban fog telni az idő. Ha megérkezett egy új játékkedvű állatka, akkor gyorsan fotózzuk le, hogy bekerüljön az albumunkba ezzel növelve gyűjteményünket. Lesznek természetesen valódi pénzért vásárolható dolgok és játékok, ezzel nagyobb mértékben növelve a bevételeinket, az állatok ugyanis fizetnek a szórakozásért – morbid egy kicsit a dolog.

Aztán ha közben a kutyusunk elfáradna, megéhezne vagy WC-re kellene mennie, segítsünk rajta. Nagyjából ennyi lenne a játék: egyre több sziget, játék és állat lesz elérhető, miközben kutyusunk szépen cseperedik. Érdekes játék ez a My Hank, megér egy próbát mindenképpen!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése