Friss képeken az AirPods 3

Almás Pletykák   |   2021.03.11 - 09:43   |   Írta: L Ferenc   |   2475
11. márc Friss képeken az AirPods 3

A hivatalos leleplezésre sem kell már sokat várnunk.

Az elmúlt hetekben-hónapokban számtalan AirPods pletyka jött szembe, most pedig vadonatúj renderelt képek érkeztek a hamarosan hivatalosan is leleplezésre kerülő harmadik generációs AirPods fülhallgatóról.

Jól értesült források szerint az AirPods 3 bemutatójára március 23-án, vagyis kevesebb, mint 2 hét múlva kedden kerül majd sor. A mellékelt képeken állítólag már a végleges design látható, vagyis a boltokba kerülő újgenerációs mainstream fülhallgató lényegében teljesen így fog kinézni.

A design a korábbiaknál jobban hasonlít a felsőbb kategóriás AirPods Próéhoz, azonban a képek tanúsága szerint az AirPods 3 az AirPods 1-hez és AirPods 2-höz hasonlóan nem rendelkezik gumiharanggal. 

A Spatial audio támogatást várhatóan meg fogjuk kapni, azonban a fejlett zajszűrés megmarad az AirPods Pro kiváltsága. 

Az aktuális AirPods normál töltőtokos változata Magyarországon jelenleg 59 990 forintos hivatalos listaárral rendelkezik, a vezeték nélküli töltőtokkal felvértezett kivitel pedig 74 990 forintba kerül. 

Az AirPods Pro itthon hivatalosan 99 990 forintba kerül. Jól értesült források szerint utóbbi high-end TWS modell utódja is érkezőben van, a második generációs AirPods Pro állítólag jobban lekerekített formatervvel és minden korábbinál jobb hangminőséggel fog rendelkezni.

Az AirPods 3 részletes specifikációira március 23-án derül majd fény, és jó esély van arra, hogy az Apple ekkor rántja majd le a leplet a legújabb iPad tabletekről is.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése