Jöhet az almás Game of Thrones?

Almás Pletykák   |   2017.09.29 - 06:00   |   Írta: Zoltan C   |   1945
29. szept Jöhet az almás Game of Thrones?

Ha ez így elsőre talán túlzás is, az biztos, hogy a Breaking Bad, illetve a GoT magasságait célozza meg az Apple jövőbeli tévés tartalmaival

A nyáron debütált Planet of the Apps és Carpool Karaoke bukása ellenére nem álltak el az Apple háza táján a saját tartalom előállításától. Le is igazoltak két fejest a Sony Televisiontől - név szerint Jamie Ehrlichtet és Zack Van Amburgot. A neves duó pedig azóta hozzá is fogott olyan nevek megkaparintásához, mint például a Breaking Bad veteránjai. Vince Gilligan és Bryan Cranston úgy tűnik a megkeresettek között van, akárcsak Ron Moore az Outlanderből. Beszélnek még Ryan Cooglerről (Black Panther) és Mike Schurról is (The Good Place) - velük a volt Sony fejesek még eddig nem dolgoztak egyébként.

Több forrás is megerősíti, hogy az Apple GoT, illetve Breaking Bad szintű tévés produkciókat szeretne gyártani a közeljövőben. Bennfentesek szerint jelenleg is harcban állnak a Netflixszel több jogért, illetve nagyobb nevekért. Az Apple szeretné rátenni a kezét valamiféle nyolcvanas éveket idéző Spielberg sci-fi - horror - fantasy sorozatra. Ha ez még nem volna elég, komoly esély van egy saját reggeli showra Jennifer Anistonnal és Reese Witherspoonnal.

Jelenleg is zajlanak a Vital Signs munkálatai, ami az Apple Music amolyan házi drámája, ami mögött Dr. Dre áll a Beats csapattal. A fentebb említett két új igazolás - Ehrlicht és Van Amburg - még eldönti mi legyen a sorozat sorsa, hiszen ehhez még érkezésük előtt fogott  hozzá a cég.

A várakozások szerint 1 milliárd dollár körül költhetnek Cupertinóban csupán az elkövetkezendő egy évben, sikeres saját tartalmak gyártásának reményében. Jóllehet, sok piaci szereplő nem látja még át, hogy tudna olyan marketing stratégiát kidolgozni az Apple, hogy meg is érje nekik ez az egész. Ugyanígy problémás az is, hol osztanák meg a saját tartalmat, az eddig csak Apple Music előfizetéssel elérhető Planet of the Apps és Carpool Karaoke inkább tűnik rossz viccnek, mint Netflix kihívónak.

Forrás: 9to5mac.com


Kommentek megjelenítése