iPhone X tokok jártak nálunk.

Tesztek   |   2017.09.11 - 21:58   |   Írta: H.A   |   7504
11. szept iPhone X tokok jártak nálunk.

iPhone X tokok a kezünkben már a megjelenés előtt.

Az iPhone X (?!) pletyka áradat után itt az újabb őrület, ugyanis tokok már kaphatóak a tízéves évfordulóra készülő mobilhoz. Érdekes, hogy még nem is jelent meg maga a készülék, de tokot már nagyjából nyár eleje óta lehet előrendelni/vásárolni, egyes helyeken. Nos most a mi szerkesztőségünk is kapott pár darab igazi kínai iPhone X tokot a PhoneBox jóvoltából, amit közelebbről is szemügyre vehettünk.

Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ezek a tokok nem hivatalos Apple gyártmányok!

Ami nagyon szembetűnő a vertikális kamera kialakítás. Érdemes megnézni a fotókat, ahol nemcsak a tokok láthatók, de az iPhone 8 várható mérete is, a karcsú keret, a kivágások a szenzoroknak és a kamerának. 

Továbbá biztos újdonságának számít az OLED technológiával készült kijelző, így az iPhone X az eddigi legnagyobb képernyő / előlap aránnyal rendelkező Almás telefon lesz a boltok polcain. Ennek fényében szinte nem is lesz a telefon első oldalán kihasználatlan felület, ugyanakkor, az iPhone-ok védjegyének számító alsó Home-gomb is eltűnik. 

A kijelző mérete 5,7 Inch lesz.

iPhone 8 - 143.59 x 70.94 x 7.57 mm

iPhone 7 - 138.3 x 67.1 x 7.1 mm

iPhone 7 Plus - 158.2 x 77.9 x 7.3 mm

Egy biztos a holnapi nap folyamán minden kiderül! Tartsatok velünk szeptember 12-én 18 órakor kezdődő eseményünk alkalmával.

Kapcsolódó cikkek:

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése