Kigúnyolták a vásárlókat az Apple Store eladói?

Tech Hírek   |   2016.10.13 - 16:50   |   Írta: Pausch Rita   |   8075
13. okt Kigúnyolták a vásárlókat az Apple Store eladói?

Az egyik Apple márkabolt dolgozói képeket loptak az ügyfelektől, majd értékelték őket.

Az Alma márkaboltok híresek, a kedves és segítőkész eladókról. Az álarc lehullott volna? Itt egy friss botrány!

A Courier-Mail értesülései szerint az ausztrál Carindale-i Apple üzletében munkálkodik egy „képmegosztó kör”. A titkos társaság – feltehetően hímnemű – tagjai, képeket készítenek és gyűjtenek a vásárlókról és a női munkaerőkről, hogy később egymás között egy tízes skálán értékeljék a hölgyek külsejét.

A cikk egy ott dolgozóra hivatkozik, aki azt mesélte, a „játék” a közös chaten zajlott, ahova beküldték a képeket és többiek értékeléseket és megjegyzéseket fűztek hozzá.

Nem sokkal miután a hír nyilvánosságra került, az Apple belső vizsgálatot indított, majd közleményt tettek közzé.

„Vizsgálatot indítottunk az Apple üzleti magatartás szabályzatának megsértése ügyében a Carindale-i üzletünkben. A vizsgálati eredményeink nyomán több alkalmazottat is elbocsátottunk.

A belső vizsgálat során arra nem találtunk bizonyítékot, hogy az elbocsátott alkalmazottak a vásárlók adatait vagy fényképeit nem megfelelően továbbították, illetve, hogy bárkiről is fényképet készítettek volna.”

Továbbá az almás cég képviselői kifejtették azt is, hogy mennyire fontos számukra az egyenlő bánásmód, a tisztelet és, hogy egyáltalán nem tolerálják az olyan magatartást, ami ezen értékeket sárba tiporja.

Forrás: Mashable

Kapcsolódó cikk:
Az Apple üzletek mocskos kis titkai
Még Apple Store-ban dolgozni sem álommeló
Apple Store nyílhat Bécsben



Kommentek megjelenítése