Disneylandből kitiltották a szelfi botot

AlmaBlogger   |   2015.06.29 - 17:05   |   Írta: Pausch Rita   |   2872
29. jún Disneylandből kitiltották a szelfi botot

Aki Disneylandbe készül a nyáron, az jobb, ha otthon hagyja a szelfi botját, merthogy mostantól nem lehet majd bevinni...

A szelfi bot vagy szelfi stick egyre elterjedtebb és népszerűbb kiegészítő, különösen a turisták körében. A szelfizést az eszköz egészen más szintre emeli, csakhogy ennek is megvannak a maga veszélyei.

Az utóbbi időkben Disnleylandben a felhasználók mondhatni kissé elszemtelenedtek. Egyik alkalommal egy lelkes szelfiző a hullámvasúton ülve egész egyszerűen kidugta oldalra a botot, ezért a személyzet kénytelen volt megállítani a járművet, ami utána több, mint egy órát vesztegelt a pálya legmagasabb pontján.  

Valószínűleg nem ez volt az első eset, hogy valami gondot okozott a szelfi bot, ugyanis Disneyland vezetősége az elmúlt héten úgy határozott, hogy június 30-tól egész egyszerűen kitiltja a parkokból az eszközt. Bár a párizsi és a hongkongi létesítményben még a szabály ekkor nem lép érvénybe, de hamarosan ott is bevezetik.  

A park közleményében azt adta ki, hogy a szelfi stickek egyre nagyobb veszélyt jelentenek a látogatókra és a személyzetre is, ezért kényszerültek ezt a döntést meghozni.

Nem tudom, hogy a Terminátor mit szól majd mindehhez…

Forrás: CultofMac


Kommentek megjelenítése