Íme, az Apple futópajtás!

Tech Hírek   |   2016.10.14 - 23:11   |   Írta: Pausch Rita   |   7762
14. okt Íme, az Apple futópajtás!

Hamarosan kapható az Apple Watch Nike+.

A szeptember 7-i keynote-on az új iPhone készülékek mellett a másik főszereplő az Apple Watch új szériája volt. Az almás cég okosórája végre kicsit függetlenedett a telefontól, köszönhetően az újonnan belepakolt GPS-nek. Ezen kívül immár 50 méterig vízálló, simán lehet vele úszni is, már teszt is készült ebből a szemszögből.

Azonban a Watch második szériája, egy különleges együttműködés keretében a Nike-val, egy speciális sportmodellt is felsorakoztatott, aminek az ára megegyezik az Apple Watch Series 2 indulóáraival. A modell elnevezése Apple Watch Nike+. Főként a futókra gondoltak ezzel a darabbal.

A mindegyik modellben megtalálható pulzusszámlálón és GPS-en túl, a Nike+ modellnek különleges megjelenést kölcsönző lyukacsos szíja, nem csak megfelelő szellőzést biztosít, de könnyű súlya, valamint rugalmassága folytán kényelmes viselet is.   

A négy színállásban érkező modell neon zölddel kombinált. Külön ehhez a verzióhoz speciális Nike óraszámlapot terveztek, valamint a Nike+ Run Club applikációval is ellátták.

Az almás-nájkis okosóra foglalata alumínium, az üveglapja Ion-X, kijelzője az előző szériához képest kétszer nagyobb fényerejű OLED Retina Force Touch funkcióval. S2 kétmagos processzorral felszerelt, watchOS3 fut rajta.   

Az Apple Watch Nike+ modellek október 28-től kaphatók 38 és 42 mm-es változatban is, 139 990 illetve 149 990 Ft-os áron.

Még többet megtudhattok az okosóráról az Apple-nél! ITT 

Kapcsolódó cikk:
Apple Watch 2: Egy úszó szemszögéből
Az Apple Watch Hermès-szíjak nemsokára önállóan is megvásárolhatóak
Itt a Putyin aláírásával gravírozott Apple Watch



Kommentek megjelenítése