Ezek is fotók iPhone 6-tal

Tech Hírek   |   2015.03.29 - 20:57   |   Írta: Pausch Rita   |   1482

Az Apple kampánya március elején jelent meg, amikor egy teljes oldalt szenteltek az iPhone-nal készült fotóknak. A cég több millió beérkezett kép közül  választ ilyenkor, ezért várható volt, hogy előbb-utóbb születik valami paródia is.

also shot1

Nem is kellett sokat várni, már a hó végére meg is érkezett a paródia a Tumblr-re az eredeti címet („Iphone 6-tal fotózva”) picit megváltoztatva „Ez is Iphone 6-tal fotózva” címmel. A képek magukért beszélnek: botrányos fürdőszoba szelfiket és egyéb „finomságokat” ábrázoló képeket helyi művészek poszterekre nyomtatták és egy gerilla akció keretében elhelyezték – gyakran az eredeti reklámképek mellett - San Francisco utcáin.

also shot4

Az „elkövetők közül” az egyik művész azt nyilatkozta, hogy a lényeg épp az volt, hogy egy átlagos felhasználónál nem mindig tökéletesek a képek, amik születnek. Ezért egy olyan anti-kampányt szerettek volna, ami azért mókás, mert különc, nem gyönyörű emberek készítették őket. Mivel az „elkövető művészek” közül többen is a reklámvilágban dolgoznak előszeretettel figurázzák ki az ipart.    

also shot5

Forrás: CultofMac
F
otók: Also shot on iPhone


Kommentek megjelenítése