Tim Cook nem törölte Steve Jobs telefonszámát

Tech Hírek   |   2015.03.24 - 08:11   |   Írta: Máté Gergő   |   1924
24. márc Tim Cook nem törölte Steve Jobs telefonszámát

Három év telt el Steve Jobs halála óta 2013-ban, de az emiatt keletkezett hatalmas űrt nem sikerült betölteni az Apple-nél. Brent Schlender és Rick Tetzeli Becoming Steve Jobs című könyve tele van olyan elbeszélésekkel, melyekből megtudhatjuk, hogy mit jelentett Steve a barátai számára.

Egy alkalommal, még 2013-ban Laurence Powell Jobs ötödik születésnapján John Lasseter a Pixar vezérigazgatója korán érkezett és Tim Cook-al kezdett beszélgetni.

„Hiányolod? Nekem nagyon hiányzik Steve” – mondta Lasseter és ezután megmutatta Tim Cook-nak, hogy Jobs telefonszáma és fotója az iPhone-jában van.

Ekkor Cook szintén megmutatta a telefonját, amiből nem volt kitörölve a Steve Jobs-hoz tartozó kontakt.

Lasseter elmondása szerint nem tudta elfelejteni a pillanatot. „Vicces, hogy egy kisebb klub jött létre, így tudnám ezt a legjobban jellemezni. Az olyan emberek, mint Jony, Tim és én nagyon közel álltunk Steve-hez az utolsó pillanatokig. Senki sem értheti, hogy mekkora jelentőségű a hiánya számunkra” – mondta Lasseter.

Ez a történet már lassan kétéves és lehetséges, hogy Tim valamint Lasseter azóta törölték Steve Jobs-ot a készülékeikből, de sokkal valószínűbb, hogy megőrizték a kontaktját. Lasseter a NeXT-es idők óta az Apple néhai igazgatójának belső körébe tartozott egészen Steve Jobs haláláig.

Forrás: cultofmac.com


Kommentek megjelenítése