Egy újabb Watch Shop újabb luxusáruházban

Tech Hírek   |   2015.03.17 - 10:53   |   Írta: Pausch Rita   |   1448

Már írtunk arról, hogy Párizs egyik legnívósabb luxusáruházában külön rész nyílik, kifejezetten az Apple Watch számára, közvetlen tőszomszédságában az Yves Saint Laurent és a Miu Miu standnak. Most újabb nagyáruházban készül ugyanilyen, csak egy picit távolabb: Japánban.

Isetan

Az Apple készülékei amúgy sem tartoznak az olcsóságok közé, de azért, akik 17 000 dollárért órát vásárolnak, azok nagy valószínűséggel nem ahhoz a réteghez tartoznak, akik szívesen teszik ezt olyan eladóktól, akik pólót viselnek.

Ha valaki luxusterméket akar eladni, annak meg kell teremtenie hozzá a környezetet és az már egy ideje teljesen egyértelmű, hogy az Apple ezt akarja. Szóval egyszerűen beköltöznek a luxusplázákba, ahol az a réteg inkább előfordul, akik ezúttal a vásárlói bázist képviselik.

isetan2

Tokió Sindzsuku kerületében található Isetan bevásárlóközpont sem tartozik az olcsó helyek közé. A Tripadvisor tanúsága szerint a legtöbben az áraktól fanyalognak. A nem éppen reális árazású, leginkább a Vogue divat- és luxusújságban hirdetett Watch-nak tökéletes helye lesz a számára kialakított üzletben, a Cartier mellett. Nyitás: április 10.

Ugyanebben az időpontban nyitnak a Watch standok a londoni a Selfridges-ben és a fent említett párizsi LaFayette-ben is. A további Watch árusító helyek pedig április 10-én.

A helyi Apple „erők” készítettek néhány fotót tanúságul, hogy az áruházban Watch Store nyílik, köszönet értük és az infókért a The Verge-nek.   

isetan3 


Kommentek megjelenítése