Kínai iPhone kell a vásárlóknak?

Tech Hírek   |   2015.03.01 - 16:01   |   Írta: Máté Gergő   |   2213

A hónap legmenőbb iPhone klónját a ZTE mutatta be. Ám nyilván csak arról van szó, hogy a kínai vállalatot a Blade S6 megalkotásánál nagyban inspirálta az Apple okos telefonja.

ZTE-Blade-S6-16-710x473-640x426

Bár funkciókban és tartozékokban nem sikerült felülmúlni a Samsung szakembereit az iPhone másolást illetően, azért mégis a ZTE-nek sikerült a legjobban. A hátlapon ugyanis a következő felirat található: „Designed by ZTE in California” (a ZTE által tervezve Kaliforniában). Ez a felirat tipikusan az Apple termékein jelent meg idáig.

Az Android Authority szerint annak ellenére, hogy a ZTE pontosan ugyan olyannak szerette volna megtervezni ezt a készüléket, amilyen az iPhone, a telefon érintése teljesen mást sugall. A műanyag kialakítás nem szabályszerűen az olcsó készülékek sajátossága, hiszen jó néhány prémium kategóriás termék is ilyen, de ebben az esetben sajnos mégis rossz az összhatás.

B-23t1WW8AAbOL9

A távol-keleti gyártók egyre jobban teljesítenek az Apple másolásban, de jelenleg vitathatatlanul a ZTE készüléke a legjobb kinézetű klón.

Forrás: cultofmac.com

Kapcsolódó cikkek:

A Samsung fülhallgatója meglepően hasonlít az Apple EarPods-hoz

Itt egy brutális hardverrel ellátott iPhone klón, ezúttal nem a Samsung-tól


Kommentek megjelenítése