Egy újabb karácsonyi Apple reklám

Tech Hírek   |   2014.12.14 - 22:01   |   Írta: Pausch Rita   |   1596

Talán vannak, akik emlékeznek az Apple tavaly karácsonyi „A félreértett” című, Emmy díjas reklámjára. Kicsit azt a vonalat követi az idei karácsonyi spot is, csak most egy picit talán laposabbra sikeredett a videó.

applekari

Az új filmecske címe „A dal” és egy fiatal lányról szól, aki talál otthon egy 1952-es bakelit lemezt. Mikor meghallgatja, kiderül, hogy a lemezen egy üzenet és egy dal van, amit egykoron a nagymamája ajándékozott a nagypapájának. Az üzenetben a nagymama azt mondja nagypapának, hogy amikor nem tudnak együtt lenni az ünnepekkor, akkor is együtt vannak a szívükben, és utána elénekel egy korabeli dalt.

A lány nekiáll megtanulni a „Szeretet itt marad” című dalt, hallgatja az iPhone-ján, különféle hangszereken pötyögi, énekelgeti, közben előkerül egy MacBook is és sejthető, hogy itt valami meglepetés készülődik.

Karácsony reggelén a nagymama megtalálja az ajándékát egy iPad minin… Az unoka kicsit felújította a régi dalt, némi zenei aláfestéssel, valamint a nagymamáé mellett a saját hangjával. A nagyi könnyes szemmel nosztalgiázik a régi-új nótán a régi fényképeket nézegetve és láthatóan örül az ajándékának.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az új spot mellé dukál egy külön ünnepi szekció is az Apple weboldalon, ahol egy csokorba gyűjtve ajánlják a termékeiket karácsonyra.

„Egy Mac-kel, egy iPhone-nal vagy egy iPaddel figyelmes ajándékot készíthetsz és akár időutazást tehetsz az emlékekben. Lehet videó, egy saját készítésű üdvözlőkártya vagy egy dal, ami összehozhat két generációt.” – állítja az Apple az új reklám mellett a YouTube-on, a weboldalon pedig azt, hogy egy Apple ajándéknak megvan az ereje, hogy számtalan módon inspiráljon.

Nos, ezzel nem is vitatkozunk. Az biztos, hogy az Almás ajándékoknak bárki örül…

http://youtu.be/WRsPnzcZ1VY


Kommentek megjelenítése