Minescape・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.07.27 - 18:56   |   Írta: Ca$h   |   1362
27. júl Minescape・Ismerkedő

Minesweeper után szabadon, végre itt van nekünk a Minescape, vajon érdemes volt ennyit várni?

Az Aknakereső főszereplője nem bírta már tovább ezt a rengeteg stresszt és feszültséget, az a rengeteg robbanás és különben is milyen meló már ez egyáltalán? Aknákat keresni egész nap, addig addig gondolkodott ezeken a dolgokon, míg végül menekülőre fogta, így eshetett meg, hogy hősünk, aki valaha rendületlenül kereste az aknákat, ezúttal menekülni akar előlük. Ez mind oké és szép, de sajnos visszafele is teljesen aknákkal teli volt az út, a titokzatos terrorista nem volt rest, a játékszabályok ezúttal viszont némileg megváltoztak.

Megváltoztak bizony! A kérdés már csak az, hogy szerintetek könnyebb, vagy nehezebb lett-e a játék, mert jómagam annyira megszoktam már az Aknakereső egyszerű szabályait, hogy ennél a játéknál viszonylag hamar be szoktam sülni. Pedig valójában egyszerűbbnek tűnnek a dolgok, hiszen adott lesz mindig pár pötty, amik vagy üresen állnak, vagy pedig számok vannak bennük. Ezek a pöttyök össze vannak kötve, nekünk azt kell nézni, hogy a kötelék számos vagy szám nélküli pöttyhöz tartozik-e. Hiszen, amiben szám van, az egy aknás pöttyel van összekötve, tehát nyilván be tudjuk majd jelölni. A célunk az lenne, hogy minden egyes aknát megtaláljunk az adott pályán. Amik csak úgy jönnek egymás után, nyilván egyre nagyobb kihívást tartogatva. A legnagyobb ellenségünk az idő lesz, ugyanis minden egyes pályára adott lesz valamennyi idő, ha ebből kifutunk, akkor game over. 

Számomra nem volt az se valami szimpi, hogy minden halál után elölről kezdjük az összes pályát a legkönnyebektől indulva. Lehet, ha eljutottam volna valami nagyon messzi szintig akkor kaptam volna egy checkpointot, de bevallom nem ájultam el annyira a cucctól, hogy idáig eljussak vele. Ha gondoljátok tegyetek vele egy próbát, engem nem fogott meg annyira.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése