Sky Dancer・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.02.17 - 11:31   |   Írta: Ca$h   |   1467
17. feb Sky Dancer・Ismerkedő

Legendák szólnak arról, hogy vannak kiválasztottak, akik az éggel táncolnak...

Emberek, akikre nem hat a gravitáció, nem félnek a magastól, a széllel szállva, az égben születtek és vele táncolva halnak majd meg. A Sky Dancer az első pillanattól fogva elrabolja a szíved. Fantasztikus hangulata van és bár valójában csak egy sima runner, valahogy mégis sokkal többnek tűnik.

A játék rögtön belecsap a lecsóba egy kellemesen rövid, mégis tartalmas kis tutoriallal nyit, ahol megtanuljuk hogyan kell ugrani, kitérni, milyen szédítő magaságokkal kell majd megbírkoznunk a játékban. Ezek után már rögtön neki is kezdhetünk a végtelen, soha véget nem érő kalandnak, ahol az éggel táncolva futunk az életben maradásért.

Az már a játék elején ki fog derülni, hogy a Sky Dancer bizony nem könnyű játék, mert ugye ugrani egy nagyot és kitérni jobbra, balra nem nagy tudomány, főleg hogy leesni nem tudunk ugyebár. De amikor a levegőben kell lavíroznunk, miközben a szél is hatással van ránk, több száz métert zuhanva, pontosan elkapni a fonalat, bizony már igazi kihívás. A játék egyébként pontosan erre épül, egyre nehezedő kihívásokkal fogunk találkozni, ami minden szinttel egyre csak keményebb lesz.

Vannak természetesen fizetős tartalmak, de szerencsére ezt diszkréten akarják csak ránk sózni, meg amúgy is lesznek emberek nem is kevesen, akik ki fogják fizetni azt az 5 dollárt a dupla érmékért, vagy éppenséggel venni fognak pár extra dolgot a boltban. Mert a játék az a típus, amire megéri költeni, minőségi anyag mégis olyan egyszerűen nagyszerű. Mindenképpen próbáljátok ki!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése