Mi ennek örülnénk a ma esti iPhone 7 bemutatón…

Tech Hírek   |   2016.09.07 - 06:32   |   Írta: H.A   |   3821
07. szept Mi ennek örülnénk a ma esti iPhone 7 bemutatón…

A HasználtAlma szerkesztősége ábrándozott kicsit.

Balázs | cikkíró, értékesítés és marketing:
„Én mindenképpen szeretnék egy jobb akkut és egy jobban működő ujjlenyomat-olvasót. A kamera lehetne kicsit jobb ambient szenzorral, mert nem bírja a sötétet, a Facetime kamera is javulhatna minőségben, mert 2016-ban már lassan ciki egy ilyen szerintem.

A jack szerintem mehet... Én támogatom a wireless füleseket, csak félő, hogy rohadtul nem adnak majd hozzá normálisat, csak egy átalakítót a kábelhez. Akkor viszont inkább ne is csinálják!

A most megjelent fekete színeket imádnám. Olyan jó teli fekete, de nem az az utóbbi napokban terjedő iPhone 3 zongoralakk fényes, hanem egy teli, matt fekete. Márk világító almás logója Isten lenne, de nem hinném, hogy az Apple valaha ilyen lépést tesz. A vízállóság sem lenne rossz lassan. Az iOS 10 pedig már végleges, de szörnyűek az új értesítő hangok, és rohadtul idegesítő az új billentyűzár feloldás, amit már említettem...”

Dániel | cikkíró:
„Örülnék neki, ha kiderülne, hogy csak vicc volt a jack csatlakozó elhagyása. Jobban örülnék egy vastagabb változatnak, jobb üzemidővel, de szerintem ez csak jövőre érkezik. Idén az lesz, amiről a pletykák szóltak.”

 

Ferenc | cikkíró:
„Vékonyabb kijelzőkávák, hosszabb üzemidő (combosabb aksi + fogyasztáscsökkentő fejlesztések), gyorstöltés, vezeték nélküli töltés, nagyobb szenzor a főkamerába, vízállóság. Ezekből legalább néhány megvalósulhatna az új iPhone-okban, na és a 16 GB-os alapmodellt remélem tényleg kinyírják... :)

Watch 2 is jöhetne, és legyen felnőttesebb a dizájn!”

Károly | HasználtAlma CEO:
„Retina MacBook Air-nek örülnék, de nagyon, mert azt nagyon várom. Szinte tuti nem lesz, talán majd ősszel. Viszont, ha kapunk vízálló iPhone 7-et akkor tuti veszek egyet!”

 

Márk | cikkíró:
„Örülnék egy teljesen fekete színnek, világító almás logóval. Az már rég nagy álom. Nem rajongok ezért a jack port eltávolításért, szerintem totál felesleges. Remélem, hogy csak kacsa az egész. Erősebb kamera és proci sem ártana.

Most mondanám azt is, hogy azt szeretném, hogy térjünk vissza a régi, tégla dizájnra, de ez elég valószínűtlen.”

 

Péter | tanácsadó:
„Ami szerintem tényleg fontos lenne: egy picit nagyobb kijelző, jobb aksi nagyon jó lenne, esetleg nagyobb felbontás a sima 7-be... De szerintem, sajnos a felbontás nem fog nőni, mert a vékonyabb házba nem fér nagyobb aksi, az pedig többet fogyasztana.

Vízállóság kötelező, biztos benne lesz.

A vezeték nélküli töltés jó dolog ugyan, de a vezetékes gyorsabb...”

Rita | cikkíró, szerkesztő:
„Szívesen látnék az új iPhone-ban AMOLED kijelzőt, vízállóságot, optikai képstabilizálást a 4,7-es készülékekben is nem csak a Plus-okban és vezeték nélküli töltést. Ebből idén max. 2 dolog esélyes szerintem.

Továbbá örülnék, ha maradna a jack, mert a Bluetooth fülesek zeneminősége nem az én fülemnek való. Szeretnék viszont egy olyan szép, sötétkék színt, mint amilyet Martin Hajek megálmodott és esélytelen, hogy az Apple megvalósítson.

Ezenkívül rögtön lecsapnék egy új iPad minire (5), ha érkezne. Jöhetne mondjuk, 32GB-os alapmodellel, 12 megapixeles iSight kamerával, 3D Touch technológiával és legalább True Tone kijelzővel... Noha nem nagyon esett szó az iPadekről a bemutató kapcsán, 2015 óta nem nyúltak a minihez, úgyhogy egy picit reménykedem egy új modellben. Mondjuk, felőlem jöhetne egy 7,9 colos iPad Pro is, ha máshogyan nem megy! Álom, álom…”

 

Zoltán | cikkíró:
„Elképzelhetetlen, de egy izmosabb aksi az i7-be...”

Zsombor | cikkíró, social media assistant:
„A legjobban az iPhone 7-et várom már. Tetszik a kamerája, imádnám, ha vízálló lenne, de az új színekre is számítok.

Apple Watch 2 sem lenne másodlagos! Szintén kapnék az alkalmon, hogy beszerezzem, bár attól nem várok olyan sokat, csak lenne gyorsabb és stabilabb...

Macbook Pro: csak akkor ruháznék be, ha lenne Touch ID és OLED bar benne, ahogy a pletykák szóltak. Ipad meg… Hát, kétlem, hogy abból érkezne a Próhoz frissítés, pedig vásárláskor csak az jöhetne szóba.”

És Ti kedves olvasók? Milyen Apple meglepetésnek örülnétek a bemutatón?




Kommentek megjelenítése