A szelfi mélypontja

Tech Hírek   |   2015.01.12 - 18:10   |   Írta: Pausch Rita   |   2300

Bár a szelfi nem éppen a művészet magaslata, mégis meghódította a világot, sokan lelkesen készítették és készítik ezeket a képeket. Az állatos, a szobor, majd a festmény-szelfik után, a szelfizők kreativitásának úgy tűnik, semmi sem szabhat határt. Talán éppen ezért van, hogy a kütyüipar is adna egy löketet a fotózás e vadhajtásának. A jó hír, hogy nagy valószínűséggel innen már nincs lejjebb…

Szelfi varázspálca

Kétségtelen, hogy néha csak a karunk hossza (vagy inkább rövidsége) akadályoz a tökéletes kép megörökítésében. Mostantól erre sincs gond. A Szelfi pálca (Selfie on a Stick) igazából egy varázspálca! Lerántva a trükkről a leplet, egy kis Bluetooth távirányító segít a tökéletes képek elkészítésében. Mindössze 30 dollárért, bárkiből a szelfi királynője (vagy királya) lehet. 

szelfi1 

Popsi-szelfi

Az előzőhöz hasonló működési elvvel, ám sokkal speciálisabb területre használható ez a szelfi-gép, a BelfieStick. Fogalmazzunk úgy, hogy ennek a pálcának a segítségével olyan területeket tárhatunk a közösségi oldalunkon megjelentetett képünkkel a nagyérdemű elé, ami minden szempontból épp az arcunk ellentéte. Fotóra le!

szelfi2

Szelfi kefe

Épp tegnap készített az Engadget mindenre elszánt férfi cikkírója egy óriási tesztet ezzel a jószággal. Ez a közel 15 dolláros csoda túlmegy minden képzeleten és, ahogy az a tesztből is kiderül ugyanolyan kitűnő vele telefonálni, mint szépítkezni vagy szelfizni, még, ha egy kameráról le is kell mondanunk és zsebben hordva sem túl kényelmes.

szelfi3

Cellfy Stick

A szelfi és a fürdőszoba erősen összenőtt fogalmak. A Cellfy Stick, mielőtt bárki azt hinné, a kép alapján, hogy egy szappantartó, gyorsan elmondom, hogy egy szelfi eszköz. Abban segít, hogy ne kelljen a pózt elrontani a kézben tartott telefonnal. A tapadókorongokhoz rögzítjük a telefon, az egészet a tükörhöz, beállítjuk az időzítőt és már lehet is pózolni.

szelfi4

A tükörkép

Már írtunk a Glam Screen tükröződő képernyővédő fóliáról. Nálunk továbbra is ez a sztár! Bár szelfizésre korlátozottan alkalmas, így sminkelni sokkal jobb, mint a kamera segítségével…

szelfi5 

Csörgő

Teljesen úgy néz ki, mint egy baba csörgője. Valójában azonban nem az. A Shutterball távirányító okostelefonokhoz. Bluetooth-on keresztül kapcsolódik és akár 30 láb távolságból is működik. Nincs más teendő, mint beállítani a telefont, távolabb menni, megnyomni a Shutterball gombot és tá-dám. Kész a kép.

szelfi6

Vérbeli profiknak

Végül, de nem utolsó sorban... Itt nagyjából arról van szó, mint a csörgős dolognál: távolság, gombnyomás, kép. A különbség csupán annyi, hogy a My Selfie Remote-hoz adnak egy állványt is, hogy a fotózás még jobban menjen. Lassan a profi szintre érünk: stabil, éles és beállított képek.

Forrás: Popsugar Tech, Nicole Nguyen 


Kommentek megjelenítése