A Tag Heuer vezér ismét fikázza a Watch-ot

Apple Hírek   |   2015.10.19 - 16:45   |   Írta: Zoltan C   |   2874
19. okt A Tag Heuer vezér ismét fikázza a Watch-ot

Saját high-end okosórát mutatott be a Tag Heuer, a bemutató apropóján meg is ragadta az alkalmat a cégvezér, hogy kicsit beszóljon az Apple-nek.

Jean-Claude Biver egy hatalmas problémát talált az Apple Watch-ban: "2000 dollár felett előjön az a probléma, hogy nincs állandóság. Egyszer csak elavult lesz az óra, és mégis ki akar fizetni 10000-20000 dollárt valamiért, ami öt év múlva teljesen elavult lesz?"

Jóllehet az Apple Watch eladások legnagyobb százaléka a sima Apple Watch-ból és a Watch Sport-ból tevődik össze amik 349 és 1099 dollár közötti áron elérhetőek, viszont van ezeknél sokkal drágább Apple okosóra is. Az Edition változat 10000 dollárról indít, de a csúcs már 17000 (!) dollárra rúg - Jean-Claude bizonyára erre célzott.

A Tag Heur Watch ellenfele  Connected néven fog futni, kb. 1800 dolláros áron lesz elérhető. Nagy reményeket fűz hozzá a svájci gyártó, nyomja a promót Twitteren, sőt egy hivatalos visszaszámlálást is elindított - mivel a boltokban csak november 9-től lesz elérhető a svájciak okosórája.

Jean-Claude Biver korábban is hangos kritkusa volt az Apple okosórájának, szerinte "semmi vonzó" nincs benne, illetve "túlságosan nőies".

Forrás: businessinsider.com


Kommentek megjelenítése