Best Fiends Forever・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.11.14 - 11:51   |   Írta: Ca$h   |   4343
14. nov Best Fiends Forever・Ismerkedő

ÖriBari Bogarak a végtelen, gonosz, fekete Csigasereg ellen.

A bogár élete... Mondhatnánk, nem éppen fenékig tejfel és mese, főleg ha egy végtelen sorban támadó csigasereg ellen kell felvenni a harcot, akiket ha nem sikerül legyőzni, felfalnak mindent, ami szép és kedves az életükben. Az Öribari Bogarak egy maroknyi csapata úgy dönt, hogy kipofozza innen ezt a koszos népséget.

Mi lennénk erre az eszköz, pontosabban mondva csak a láthatatlan kéz, ami segít a kis haveroknak előrébb jutni. Egészen pontosan a képernyőt tapizva szétcsapkodjuk a gonosz csigákat, miközben a kis bogarak maguktól teszik a dolgukat. Mindemellett még annyi feladatunk lenne, hogy egy jó „akció rpg”-hez hasonlatos módon fejlesszük és gyúrogassuk őket. A játék egyébként a manapság annyira divatos klikker kategóriába tartozik, aminek az lenne a célja, hogy ha éppen nincsen semmi dolgunk, lekössük magunkat egy kis klikkelgetéssel.

Jelen esetünkben a klikkelgetést tapizás váltja fel és olyan ütemben folyik befelé a pénz, hogy minden másodpercre szükségünk is lesz. A játék egyébként kísértetiesen hasonlít a NonStop Knighthoz, régi nagy kedvencemhez, amivel több mint egy hónapon keresztül nyomultam szinte tényleg megállás nélkül. Ahogyan ott, itt is folytatódik a játék, akkor is ha éppen nem toljuk vele. Kis haverjaink maguktól is pofozkodnak és harcolnak a dicsőségért. Szintlépésen kívül egyébként mindegyiküknek lesz egy speciális szuper támadása, amit okosan felhasználva jóval gyorsabban haladhatunk előre, olyanok lesznek mint automata pofozógép, érmeeső, villámtámadás vagy éppenséggel tűzlabda.

A Best Fiends Forever egy nagyon pihentagyú, elmebeteg egy játék, abbahagyni viszont érdekes módon nagyon nehéz. Érdemes kipóbálni, ha éppen nincsen kéznél sem a Nonstop Knight, Doom Clicker vagy éppenséggel az Egg Inc.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése