A kínai milliárodos fia nyolc iPhone-t vett a kutyájának

Tech Hírek   |   2016.09.21 - 22:28   |   Írta: B.Balázs   |   6273
21. szept A kínai milliárodos fia nyolc iPhone-t vett a kutyájának

Én csak annyit mondok: vau-vau

Az jack aljzat eltávolítása és a nem túl nagy frissítés ellenére többnyire jók a visszajelzések az Apple új készülékei kapcsán. Az iPhone 7 Plus egy kifejezetten drága telefon, ettől függetlenül Kína egyik ismert milliárdosának fia egyből nyolcat vett belőle. Az érdekesség pedig, hogy nem magának, hanem Coco névre hallgató kutyáját lepte meg.

Wang Sicong apja nem más, mint a 30 milliárd dolláros vagyonnal rendelkező ingatlanmágnás, Wang Jianlin. Így sejthetjük, hogy annyira nem viselte meg a családi kasszát a kiadás, ami a képeken látható alaszkai malamutot kifejezeten hidegen hagyja. Lehet, hogy Andorid párti? Ez szerintem egy olyan "Lééccciii nekem is egy olyan robbanósat inkább..." nézés.

Az iPhone 7 az Egyesült Államokban sem olcsó, de Kínában még drágább. Egy 256 GB-os modell 7988 jüan, ami nagyjából 1197 dollár, azaz 330 ezer forint. A képeken nem látható pontosan mely modelleket választotta, de nagyjából 2,5-3 millió forintot költhetett el. Amúgy nem ez az első szuper ajándék, melyet Coco kapott nagyon frappáns gazdájától. 2015-ben 2 rozéarany Apple Watch volt a meglepetés tárgya, melynek darabja 12 ezer dollár, azaz mintegy 3,3 millió forint.

Wang amúgy nem túl népszerű jelenleg Kínában. A gazdasági helyzet egyre rosszabb, az emberek nagy része szegénységben él. A Xinhua hírügynökség szerint a fiatalember viselkedésével bemocskolja Kína tisztaságát, és arra kérik az embereket, hogy ne méltassák arrogáns és pökhendi stílusát. A tavalyi évben hasonló botrányt kavart, amikor azt nyilatkozta, hogy az egyetlen dolog, ami alapján barátnőt választ, az a mellméret. Wang apja szerint a külföldi iskola és az ottani műmellű barátnők tehetnek fia felháborító viselkedéséről.




Kommentek megjelenítése