iPhone gyorstöltés: Így tudod akár kétszer olyan gyorsan feltölteni az iPhone-od [Videó]

Tippek és trükkök   |   2017.05.20 - 00:51   |   Írta: N Marcell   |   13829
20. máj iPhone gyorstöltés: Így tudod akár kétszer olyan gyorsan feltölteni az iPhone-od [Videó]

Akár órákat spórolhatsz, ha követed ezeket az egyszerű lépéseket.

Az iPhone 6 megjelenése óta van lehetőség a „szupertöltésre” – néhány egyszerű lépés elvégzésével akár kétszer olyan gyorsan tölthetjük telefonjainkat, mint a hagyományos töltési módszerekkel. A procedúra pedig a következő:

  • Kapcsold be a repülő üzemmódot – így az akkumulátort nem fogják olyan felesleges automatikus tevékenységek meríteni, mint a WiFi keresés, az értesítések küldése, vagy a Bluetooth használata.
  • Használj egy 12w-os iPad töltőt – mivel nagyobb eszközre van tervezve, a töltő több áramot tud leadni (2.1 Amper), mint a gyári iPhone töltő (1 Amper). Az iPhone 6 óta képesek a telefonok akár 2.1 Amper felvételére károsodás nélkül.

  • Kezdd el tölteni a telefont – fontos, hogy ne használd a kijelzőt, mivel az meríti az akkumulátort, így valamivel lassabban tölt majd fel az eszköz!

Ha követed a leírt lépéseket (vagy a BusinessInsider videóját), akkor láthatod, hogy a megszokottnál nagyjából kétszer gyorsabban tölt a telefon. Így körülbelül egy órát spórolsz meg minden egyes töltésnél.

Fontos megjegyezni, hogy az eredmények változhatnak az akkumulátor karbantartottságának függvényében! (Helyes töltés, stb.)

 

 

Forrás: AppleRider/BusinessInsider

Kapcsolódó cikkek:

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése