Egyre több iPhone 8 Plus nyílik szét

Apple Hírek   |   2017.10.05 - 19:05   |   Írta: N Marcell   |   24299
05. okt Egyre több iPhone 8 Plus nyílik szét

Reméljük nem kerekedik egy Note 7-hez hasonló splitgate botrány az esetből.

Egyre több olyan eset üti fel a fejét, melynek során a tulajdonos iPhone 8 készüléke töltés közben elkezd felpúposodni, végül széthasad. A MacRumors egyik olvasója is így járt: a vasárnap vásárolt, vadonatúj iPhone-ját kénytelen volt már a következő nap visszavinni, ugyanis a telefon kijelzője minden előzetes nélkül kidudorodott és levált. Mindez valószínűleg a meghibásodott akkumulátornak tudható be. 

Egy Görögországi üzlet hasonló esetről számolt be. Az eszközt délután kicsomagolták, este feldugták tölteni, reggelre pedig így nézett ki: 

Tudomásunk szerint az illető a gyári iPhone töltőt és kábelt használta. 

Ezekkel együtt ötre nőtt a hasadásos bejelentések száma. Korábban Hong Kongban, Tajvanban és Japánban tapasztalt ilyet néhány vásárló.

Az Apple már reagált: egy szóvivő szerint “tudomásul vették” és “kivizsgálják” a problémát. Ettől függetlenül még semmiféle előrelépés sem történt.

A legtöbben nem aggódnak; mivel millió és millió líthium-akkumulátort gyártanak le szinte minden nap, így simán előfordulhat egy-két hibás darab. A Note 7 “tragédiájánál” például több száz telefon robbant föl, mire a Samsung visszahívta az összes kiadott készüléket. Ettől függetlenül reméljük, hogy a probléma fog sűrűbben fellépni, és nem árnyékolja majd be az amúgy remek telefon renoméját.

Forrás: MacRumors

Kapcsolódó cikkek: 

iPhone 8 ÁRAK és VÁSÁRLÁS

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése