Dupla memóriával támad az iPhone SE

Apple Hírek   |   2017.03.22 - 08:11   |   Írta: L Ferenc   |   9266
22. márc Dupla memóriával támad az iPhone SE

Az Apple kompakt kivitelű okostelefonja az eddiginél több memóriával próbál vásárlásra ösztönözni bennünket.

Az Apple tavaly tavasszal mutatta be a lényegében az iPhone 6s tudását kisebb méretben felvonultató iPhone SE-t, mely rögtön komoly népszerűségre tett szert a péklapát méretű legújabb okostelefonokkal kevésbé szimpatizáló vásárlók körében. Az iPhone SE egészen mostanáig kétféle változatban, 16, illetve 64 GB belsőmemóriával szerelt kivitelben volt kapható, most azonban változik a kínálat.

Történt ugyanis, hogy az Apple a piros iPhone 7-tel egy időben bejelentette, hogy az iPhone SE flashmemóriáját megduplázza. Magyarul az iPhone SE mostantól már 32 GB-os és 128 GB-os változatokban lesz kapható, a korábbi 16 GB-os és 64 GB-os modellek pedig kikopnak a piacról. A memóriaduplázást leszámítva semmit sem változott új iPhone SE az Apple magyar weboldalán egyelőre még nem érhető el, viszont március 24-én pénteken 16:01-től már rendelhető lesz. 

Az ezüst, arany, asztroszürke, illetve rozéarany színekben készülő iPhone SE 32 GB-os változata 158 990 forintba kerül, a 128 GB-os példány pedig 197 990 forintot kóstál. 

Kapcsolódó cikkek:
Leleplezés: a vadonatúj iPhone SE rejtett titkai
Egyelőre nem jön az iPhone SE utódja
Az iPhone 7 kamerájának titkai



Kommentek megjelenítése