Az iPhone 8 mellé is Lightning - 3,5mm-es jack adaptert fognak mellékelni

Almás Pletykák   |   2017.04.18 - 20:26   |   Írta: Máté Gergő   |   3219
18. ápr Az iPhone 8 mellé is Lightning - 3,5mm-es jack adaptert fognak mellékelni

Az ősszel érkező okostelefonhoz is az iPhone 7-nél megismert adapter segítségével csatlakoztathatunk hagyományos fejhallgatót.

A hír a Barclays elemzőjétől, Blayne Curtis-től származik, aki azt a felvetését is ismertette, miszerint az Apple valamikor a 2018-as évben fog változtatni az ingyenes adapter helyzeten.

"Úgy gondoljuk, hogy ebben az évben maradni fog, viszont a helyzet változhat, feltehetőleg a 2018-as modell érkezésével..." - mondta Curtis.

Az elemzés szerint az Apple beszállítójának, a Cirrus Logic-nak nem származik előnye a mellékelt adapterekből.

Az iPhone 7 bemutatása óta sok találgatás megjelent azzal kapcsolatban, hogy a hagyományos 3,5mm-es jack fejhallgató csatlakozó helyett milyen alternatívákat tud majd biztosítani a vállalat. A töltésre és adatáttöltésre használatos Lightning porthoz és a 3,5 mm-es jack csatlakozóhoz mellékelt adapter volt az első lehetőség. Emellett az Apple egy Lightning EarPods fülhallgatót is biztosított és nem sokkal ezután megjelent az 59 990 forintos, vezeték nélküli AirPods, mint prémium alternatíva.

Felmerültek pletykák azzal kapcsolatban, hogy az Apple lecserélné a Lightning csatlakozót az USB-C-re, de később megbízható források arról adtak hírt, hogy a Lightning csatlakozó megmarad.

 

 

Forrás: 9to5mac.com

Kapcsolódó cikkek:
Videó: Galaxy S8, iPhone 7 Plus, Google Pixel és OnePlus 3T sebességteszt
Szétkapták az iPad Pro-t
Elképesztően jól sikerült az új iPad kijelzője

MentésMentés


Kommentek megjelenítése