Tíz millió hálaadási fotó az Instagramon

Tech Hírek   |   2012.11.26 - 10:09   |   Írta: H.A   |   1174

tumblr mdxtklN1nU1qm4rc3

Több mint tízmillió fotót töltöttek fel az Instagramra a hálaadás során. A jelentések szerint nagyjából 200 feltöltés történt másodpercenként reggel 10 és este 6 között az ünnepnapon. Az Instagram fejlesztői ezt a napot könyvelhetik el az eddigi legsikeresebbnek.

 

Nem sokkal ezelőtt a Sandy hurrikán volt a másik nagy esemény az Instagram történetében. A vezérigazgató kijelentette hogy a Sandy volt a világon eddig legjobban dokumentált esemény, mely során több mint egymillió fotó került fel a hurrikán taggel megjelölve.

Habár azokban a napokban éppen hogy elérte a szolgáltatás a 10 feltöltést másodpercenként, mégis ez a két esemény számít az eddigi legnagyobb mérföldkőnek az Instagram történetében, és ehhez nagyban hozzájárult az Androidra való kiadása.

Az anyacég, a Facebook viszont jóval lehagyja a feltöltések mennyiségével az Instagrammot, egy átlagos napon közel 300 millió kép kerül a rendszerbe. De azért ne felejtsük el hogy az Instagram mégis egy szűkebb csoportnak készült, ehhez képest is óriási teljesítményeket érnek el az utóbbi időben.


Kommentek megjelenítése