Így ünnepli a vb-döntőt az Apple

Apple Hírek   |   2018.07.14 - 20:04   |   Írta: Máté Gergő   |   2496
14. júl Így ünnepli a vb-döntőt az Apple

Az almás vállalat francia és horvát weboldalán kis videókkal száll be a labdarúgó-világbajnokság döntője körüli lázba.

Elsőként a francia Apple hírek weboldalán, az iPhoneAddict-on jelent meg a hír, hogy az almás vállalat egy három másodperces videót töltött fel a hivatalos weboldalára, amelyen focilabdák és francia zászlók lebegnek. A videó lejátszása után az Apple weboldala visszavált a megszokott kinézetre.

A horvát drukkerek számára egy hasonló weboldal jelenik meg, ám ezen horvát zászlók lebegnek. Érdekes különbség, hogy ezen az oldalon a focilabda mellett egy szív és egy lángoló emoji is ellebeg. Meg kell jegyeznünk, hogy az Apple ritkán változtat bármilyen célból a hivatalos weboldalán, ebből arra következtethetünk, hogy a vállalat komolyan érdeklődik a vb-döntő iránt. Utoljára Steve Jobs halála, egy iPhone kampány és a Global Accessibility Awareness Day miatt változtattak. 

Az Apple több lépést is tett, hogy népszerűsítse a labdarúgó-világbajnokságot. Külön vb témájú hír funkciót kapott a Siri és az Apple News, illetve a vb helyet kapott a "Behind the Mac" kampányban és egy három részes futball témájú "Shot on iPhone" reklámkampányt is készítettek. Emellett számos játékossal készítettek olyan fotót, amelyen AirPods fülhallgatót viseltek.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése