Itt az első kamera teszt: iPhone 6S Plus vs Samsung Galaxy S6 vs LG G4 - Fight

Tesztek   |   2015.09.25 - 23:51   |   Írta: markov94   |   3844
25. szept Itt az első kamera teszt: iPhone 6S Plus vs Samsung Galaxy S6 vs LG G4 - Fight

Nehéz elhinni, hogy a zöld robot nyert...

Amennyiben nem a sziklák alatt élünk, tudjuk,hogy szeptember 25 a 6s napja volt! Rögtön el is árasztották az internetet különböző összehasonlító videók, drop test-ek és egyéb finomságok.

Meg kell mondani,az Apple mindent beleadott a kamera felturbózásába és le is tett az asztalra egy 12 megapixeles kamerát, talán ennek köszönhetően többen is hasonlíthatni kezdték az Android legnagyobbjaihoz. Normális esetben ez egy mészárlással szokott végződni és az Apple-el aki megnyer minden díjazást. Ez idén másképp van. Az androidos telefonok a HTC kivételével, mind rágyúrtak a telefonjaik teljesítményére így hiábavaló lett az Apple erőfeszítése.

A The Verge legutóbbi videója fogott 3 csúcskategóriás telefont és szépen összehasonlította őket. A 3 versenyző az iPhone 6s Plusz, a Samsung  Galaxy S6 Edge+ és az LG G4.

Az értékelések alapján, legtöbbször a Galaxy nyert, de ennek a megítélését rátok bízzuk inkább. Apple pártiként nem érzem úgy,hogy egy ilyen videó elég lenne ahhoz,hogy képes legyek meghajolni az Android rémuralma előtt.

 

Forrás: TheVerge.com

MentésMentés


Kommentek megjelenítése