Impresszum

HasznaltAlma.hu - HasznaltAndroid.hu - ZoldAutok.hu

 

Szerkesztő és a kiadásért felelős.

HasznaltAlma.hu

 

Tulajdonos: Révai Károly EV.

1173 Budapest Marabu u. 20

Adószám: 66546685-1-42

Bank: OTP Bank

Szlasz: 11773171-0014575

krevai@hasznaltalma.hu

Mobil: +36 30 393-5316

Hirdetések & kapcsolat:

info@hasznaltalma.hu

Közösségi média:

Facebook

Instagram

Flipboard

Twitter

Felhívás:

Elérhetőségeinkre szeretettel várunk Apple készülékekhez, illetve iOS-hez kötődő érdekes híreket, magyar fejlesztéseket és magyar start up újdonságokat, amelyekről szívesen beszámolunk híreink között. 

A HasznaltAlma.hu oldal tartalmában említett egyes Apple termékek és szolgáltatások elnevezései mind az Apple, Inc. bejegyzett védjegyei és felhasználásuk kizárólag a cég irányelveinek megfelelően történik.

A HasznaltAlma.hu oldal nem áll semmilyen kapcsolatban az Apple, Inc. vállalattal.

Az oldalon található tartalom esetén igyekszünk annak lehető legnagyobb pontosságát biztosítani, ugyanakkor előfordulhat, hogy adott esetben egyes, az oldalon közölt információk pontatlanok lehetnek. Ezért az oldalon leírtakat és az apróhirdetéseket minden olvasó a saját felelősségére használja fel, az esetlegesen felmerült problémákért a HasznaltAlma.hu nem vállal felelősséget.

Az oldal tartalmai esetenként reklámnak is minősülő termékbemutatókat tartalmaznak.

Az általunk közzétett cikkekre, írásokra a szerzői jogokról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik, így külön írásos engedély nélkül fel nem használhatóak, bármilyen formában történő engedély nélküli terjesztésük jogi következményeket vonhat maga után.  

A Szolgáltató fenntartja magának a változtatás jogát mind a jelen Szabályzat, mind az általa üzemeltetett Honlap, és a rajta keresztül elérhető szolgáltatások és anyagok tekintetében.