Ne csak a Macbook kapjon OLED kijelzőt!

Almás Pletykák   |   2016.06.17 - 20:13   |   Írta: B.Balázs   |   2721
17. jún Ne csak a Macbook kapjon OLED kijelzőt!

Egy újabb koncepció a Magic Keyboard-ot gondolja újra

Mi lenne, ha nem csak Macbook, hanem a Magic Keyboard is megkapná a hetek óta pletykált OLED érintősort? A valóságot és a technikai kivitelezhetőséget teljesen figyelmen kívül hagyva, a német Curved oldalán megjelent koncepció elérhetővé teszi az összes felhasználó számára a jövőt.

Íme az újragondolt Magic Keyboard:

Hetek óta érkeznek a pletykák az év második felére várt Macbook kapcsán, amibe a funkcióbillentyűk helyére várhatóan OLED érintősort integrál az Apple. Nagyon sok találgatás volt arra, hogy hogyan is fogják megvalósítani mindezt, ám a múlt héten megjelent koncepcióval valószínűleg mindenki megelégedne. Az alábbi képek pontosan ezt a vonalat követik és az eltávolított felső gombsort helyettesítik egy OLED érintősorral. A különféle alkalmazások kezelőfelülete mellett, akár a komplett macOS dokk is elérhetővé válhatna a billentyűzeten.

Mivel a látványterv ugyanahoz a Martin Hajek nevű úriemberhez köthető, aki a hét elején megjelent Dark Blue iPhone 7 koncepciót is kivitelezte, így nem meglepő, hogy szerinte a megújult Magic Keyboard is több színben lenne elérhető. 

Forrás: Curved

Kapcsolódó cikkek:
Ilyen lehet a Dark Blue iPhone 7?
Lebukott az új MacBook Pro


Galéria képek


Kommentek megjelenítése