Up and Under・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.02.08 - 13:28   |   Írta: Ca$h   |   1773
08. feb Up and Under・Ismerkedő

Egyszer lent, máskor fent...

Igen, ez egy nagy bölcsesség, olyannyira, hogy ebben a játékban véresen komolyan is vették. Igazából nagyon nehéz dolga van az egyszeri teszternek, aki sokat szeretne róla írni. Itt ugyanis a koncepció olyannyira egyszerű, hogy ennél egyszerűbb már nem is lehetne.

Kezdjük rögtön azzal, hogy a játék egy klasszikus egyujjas, nem lesz semmi másra szükségünk csak az egyik kezünkre, egy ujjra és sok-sok reflexre, no meg türelemre. Egy űrhajó-siklószerű járművet fogunk irányítani mely egyenletes sebességgel halad előre. Előtte meg két típusú akadály fog csak megjelenni, az egyik lent van a földön a másik meg fent a levegőben. Ha mindig ki akarjuk kerülni ezeket az akadályokat elkerülve a biztos halált, akkor bizony ki kell éleznünk a reflexeinket.

Megérintve a képrnyőt le fogunk süllyedni, ezzel elkerülve a levegőben lebegő akadályokat, ha látjuk hogy közeledik valami a földön akkor meg gyorsan elengedjük. Ennyi csupán az egész, semmi több. A grafika és dizájn ízléses és stílusosan minimál, az alatta szóló zene pedig rendkívül dallamos és fülbemászó. Ha egy kis kihívásra vágyunk az alap, szintekre osztott játékmeneten kívül három továbbival fogunk találkozni. Ilyenek az endless - itt nincsen megállás folyamatosan jönnek az akadályok. Az insane – ilyenkor mindez szuper gyors sebességgel történik. Illetve ott lesz még a turtle – amikor is meg egy picivel lassabban. Érdekes, mert ez talán a legnehezebb üzemmód, tekintettel arra, hogy nagyon nehéz ilyen lassan játszani.

Az Up and Under egy nagyon kellemes kis árkád játék, egész élvezhető lenne, ha nem tennék tönkre a folyton folyvást felugró reklámokkal. Mindenképpen próbáljátok ki, mert érdemes.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése